ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Λάκη Παπαδόπουλου στο κατάστημα ΝOVA Αγίας Παρασκευής

Tweet
Share
Tweet
Share

Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών της Nova, η Sat Praxis διοργανώνει την παρουσίαση του καινούριου δίσκου των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Λάκη Παπαδόπουλου στο Νova Shop Αγίας Παρασκευής.

Μια εκδήλωση, η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού της περιοχής και όχι μόνο. Στόχος η ανάδειξη των καταστημάτων της αλυσίδας αλλά και της ίδιας της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου θα παραβρεθούν στο Νova Shop της Αγίας Παρασκευής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λάκης Παπαδόπουλος προκειμένου να παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλεία «Το ΠΙΚ ΑΠ του Λάκη».

nova

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι συντελεστές του δίσκου, καθώς και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτόν, όπως οι Onirama, ο Χρήστος Δάντης, ο Φοίβος Δεληβοριάς και άλλοι.

Στο συγκεκριμένο σημείο, σε ένα μικρό stage που θα δημιουργηθεί για την περίσταση, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της Nova και οι συντελεστές του δίσκου για να προβάλουν αμφότεροι το έργο τους. Μετά την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Επιπλέον, για κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση που θα πραγματοποιηθεί εκείνη την ημέρα στο Nova Shop Αγ. Παρασκευής συζητούνται διάφορες ανταμοιβές, όπως δωρεάν cd καθώς και συμμετοχές για την κλήρωση, μετά τα αποτελέσματα της οποίας ο νικητής θα παραβρεθεί σε dinner για περιορισμένους προσκεκλημένους, που θα ακολουθήσει.

nova 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman