ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ειδική κάμερα μόνο για τους λάτρεις των selfie

Tweet
Share
Tweet
Share

Γύρω μας όλοι βγάζουν selfies, μπορεί να μην μας αρέσει αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι η μόδα της εποχής από μικρούς και μεγάλους. Οι άνθρωποι της καθημερινότητας μας εντάσσουν τη selfie φωτογραφία στη ζωή τους χωρίς πολλές φορές λόγο και αφορμή.

Πάντα όμως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα: Ποιος θα τη βγάλει, πώς θα φαίνονται όλοι και πόσες πρέπει να βγάλει, για να φαίνονται όλοι καλά. Όλα αυτά τα προβλήματα έρχεται να λύσει η κάμερα Podo. Στην ουσία μιλάμε για μια μικρή και βολική κάμερα που λύνει κυριολεκτικά τα χέρια σε όλους όσοι θέλουν να τραβήξουν ξένοιαστες selfie.

podo

Η κολλώδης της επιφάνεια μπορεί να κολλήσει σε σχεδόν κάθε επιφάνεια, ενώ στη συνέχεια μπορεί να πλυθεί με νερό και να επαναχρησιμοποιηθεί. Η κάμερα συνδέεται με μια εφαρμογή στο κινητό του χρήστη, μέσω της οποίας ο ίδιος μπορεί να τραβήξει φωτογραφία άμεσα ή να βάλει χρονοδιακόπτη. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι καλύτερες από τη μέση κάμερα ενός smartphone αυτή τη στιγμή.

se

Παράλληλα, με την Podo μπορείς να τραβήξεις βίντεο σε ποιότητα HD και timelapse. Ο φακός της είναι ευρυγώνιος, για να μπορεί να απαθανατίσει μεγαλύτερο πεδίο γύρω της. Το πιο καλό όμως δεν είναι αυτό. Είναι το ότι σε ένα μόνο κινητό μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 6 Podo κάμερες. Και εκεί οι δυνατότητες γίνονται άπειρες. Με αξεσουάρ μεταφοράς αλλά και αδιάβροχη θήκη, η Podo είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κάμερα για selfie.

podo 2

podo 3

podo 4

podo 5

podo 6

podo 7

podo 9

podo 13

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman