ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ξεχάστε την Toblerone που ξέρατε!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η κρίση δεν χτυπά μόνο τις πόρτες των μικρομεσαίων δύσμοιρων πολιτών αλλά και αυτές των μεγάλων και διάσημων επιχειρήσεων που πλέον έρχονται αντιμέτωπες με τα οικονομικά προβλήματα. Η γνωστή εταιρεία παραγωγής σοκολάτας Toblerone δυσαρέστησε τους πελάτες της ανακοινώνοντας πως η αγαπημένη μας σοκολάτα αλλάζει το κλασσικό τριγωνικό της σχήμα, που την έκανε διάσημη.

 

Για την ακρίβεια, η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας «Mondelez International» ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών. Όπως συμπλήρωσαν μάλιστα οι αρμόδιοι, στο δίλημμα να αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας ή να αυξήσουν την τιμή της, επελέγη η πρώτη λύση ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές.

Οι λάτρεις της Toblerone μάλλον δεν πήραν καλά την είδηση. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδαίτερα στο Facebook. Όπως επισημαίνουν, η νέα μορφή της Toblerone αφενός χάνεται η αίσθηση της εξολοκλήρου τριγωνικής σοκολάτας που την οδήγησε στην κορυφή και αφετέρου η σοκολάτα γίνεται πλέον πολύ μικρότερη.

«Δείχνει απαίσια. Θα έπρεπε να διατηρήσετε το τριγωνικό σχήμα και να μειώσετε απλώς το μήκος», σχολίασε κάποιος στο facebook, ενώ κάποιος άλλος αγανακτισμένος θαυμαστής έγραψε: «Αγοράζεις μια σοκολάτα και μέσα φαίνεται σαν να έχει τη μισή σοκολάτα». Πολλοί ήταν κι αυτοί που συνδύασαν την αλλαγή της σοκολάτας με το Brexit ή συνέκριναν την οργή τους για την ενδεχόμενη νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές με την αγανάκτιση τους για την αλλαγή της αγαπημένης τους Toblerone.

Άλλοι θαυμαστές της σοκολάτας ωστόσο, τόνισαν πως ήταν μια ειλικρινής κίνηση της εταιρείας, η οποία εξήγησε την κατάσταση στο κοινό, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που κάνουν αλλαγές, χωρίς καν να ενημερώσουν τους καταναλωτές.

toble

toble 3

toble 5

toblerone 7

 toblerone 9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.