ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Stop Bullying School Band Contest Festival 2017

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι εκδόσεις Άγκυρα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο «Θες να παίξουμε;», διοργανώνει το πρώτο θεματικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων.

To Stop Bullying School Band Contest Festival ευελπιστεί να γίνει θεσμός!

Το Stop Bullying School band Contest Festival στοχεύει να ευαισθητοποιήσει, όσο μπορεί περισσότερο, τα παιδιά και τους νέους ώστε να ενεργοποιηθούν και να αναλάβουν έναν ενεργό ρόλο ενάντια στην κάθε μορφή βίας, συμβάλλοντας έτσι για έναν κόσμο καλύτερο! 

Κανόνες και Όροι

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν live ερασιτεχνικά συγκροτήματα ή ορχήστρες με χορωδία και solo φωνή ή ένα μουσικό όργανο και μια φωνή, μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια. 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γίνουν οι δημιουργοί ενός τραγουδιού, διάρκειας 3 λεπτών, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους (ελληνικά ή αγγλικά), με θέμα ενάντια στον ενδοσχολικό εκφοβισμό! Το τραγούδι τους θα πρέπει να σταλεί σε ένα αρχείο mp3, προκειμένου η επιτροπή να τα ακούσει, να τα αξιολογήσει και να επιλέξει τα 10 από τα αυτά που θα παιχτούν Live στον διαγωνισμό!

Βραβεία και έπαθλα

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με τίτλο: 

Ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί: Stop Bullying! 

JOIN THIS CELEBRATION OF ACCEPTANCE

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θα πρέπει να αποσταλεί έως 17 Δεκεμβρίου 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman