ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Prolepsis στη μεγάλη γιορτή της κοινωνίας των πολιτών

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της κοινωνίας των πολιτών που διοργανώνει το Ίδρυμα Μποδοσάκη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος επιχορήγησης ΜΚΟ του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου «Είμαστε όλοι Πολίτες».

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, η Τεχνόπολη φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες. Διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά, νέους και ενήλικους, θεατρικά δρώμενα, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, θεματικά πάνελ για τη συμμετοχική δημοκρατία, το περιβάλλον, την ψυχική υγεία, τους μετανάστες και πρόσφυγες και θεατρικές παραστάσεις, συνθέτουν μία μέρα γεμάτη από ενδιαφέρουσες επιλογές.  

172.050 συνολικά γεύματα διατέθηκαν στους μαθητές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Υλοποίηση σε Απομακρυσμένες και Αγροτικές Περιοχές τα σχολικά έτη 2014-2015 και 2015-2016, ενισχύοντας σημαντικά εκατοντάδες μαθητές και τις οικογένειές τους που ζουν σε ευπαθείς περιοχές της βορείου Ελλάδας.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Το έργο υλοποίησε το Ινστιτούτο Prolepsis σε ευάλωτες κοινωνικοοικονομικά περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Ξάνθης, Ροδόπης, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας.

6efc481d b847 4c63 a557 2ebc0c07f2cb

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman