ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ακούσατε τα καινούρια τραγούδια των Metallica;

Tweet
Share
Tweet
Share

Σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα και κυρίως για την παγκόσμια μέταλ μουσική σκηνή. Κι αυτό γιατί οι Metallica, το φαινόμενο που συνδύασε το πάθος, τη λαχτάρα και το σωστό timing με το κοινό όραμα, κυκλοφορούν νέο άλμπουμ με τίτλο "Hardwired…To Self-Destruct".

 

Το "Hardwired…To Self-Destruct" είναι διαθέσιμο για pre-order σε CD, Βινύλιο, Digital, Deluxe, και Deluxe Deluxe εκδόσεις. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο Greg Fidelman του Death Magnetic.

To “Hardwired,” το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ, μεταδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Minneapolis, όπου συζητούσαν την επικείμενη performance των Metallica στο U.S. Bank Stadium στις 20 Αυγούστου (τα εισιτήρια για την οποία εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 10 λεπτά). Ο Lars Ulrich μετέδωσε το κομμάτι για πρώτη φορά, εκπλήσσοντας αλλά και ενθουσιάζοντας το σταθμό και τους θαυμαστές τους σε όλον τον κόσμο. Το κομμάτι “Hardwired” δόθηκε ως instant download σε όσους έκαναν preorder το άλμπουμ.

Μέσα στα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα η μπάντα δημοσίευσε σταδιακά όλα τα τραγούδια του νέους της δίσκου.

Σας τα παρουσιάζουμε κι εμείς ένα ένα. Καλή ακρόαση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman