ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ξεκινά τις εγγραφές του εαρινού εξαμήνου

Tweet
Share
Tweet
Share

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2017.

Η επαγγελματική σου ανάπτυξη, δεν είναι αποτέλεσμα μιας στιγμιαίας απόφασης. Η ανάπτυξη σταδιοδρομίας είναι μία δια βίου διαδικασία, που αρχίζει από τις δραστηριότητες της προσωπικής σου ζωής και εξελίσσεται μέσω των ποικίλων ρόλων και των δραστηριοτήτων, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σου…

Είναι σημαντικό να μάθεις να αναζητείς, να αξιολογείς, να επεξεργάζεσαι και να ταξινομείς πληροφορίες, καθώς και εναλλακτικές εκπαιδευτικές και επαγγελματικές διεξόδους που σχετίζονται τόσο με τις ανάγκες και προτιμήσεις σου, όσο και με τις προοπτικές της αγοράς εργασίας.

Σκέφθηκες να επισκεφθείς το ΙΕΚ ΑΚΜΗ;

Με κεντρικό μήνυμα «Είμαστε παντού, για να ‘μαστε δίπλα σου» το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών για τα νέα τμήματα του Φεβρουαρίου 2017!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα το βρεις στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και από φέτος και στη Λάρισα, αφού έχει προχωρήσει, στη μεγαλύτερη κτιριακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ από εκπαιδευτικό οργανισμό, στην Ελλάδα!

Η εξειδίκευση που προσφέρουν οι σπουδές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δίνει τη η δυνατότητα στους αποφοίτους να έχουν μεγαλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς η αγορά αναζητά εξειδικευμένα στελέχη. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει, παρέχουν εξάσκηση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και παρακολούθηση ευέλικτων προγραμμάτων σπουδών, βασισμένα στις ανάγκες κάθε νέου και νέας.

Επιλέγοντας ΑΚΜΗ για τις σπουδές σου, επιλέγεις ανάμεσα σε 12 τομείς σπουδών και 86 σύγχρονες ειδικότητες, κάτι που επισφραγίζει όχι μόνο το υψηλό επίπεδο σπουδών του εκπαιδευτικού ιδρύματος αλλά και η συμβολή του για πρωτοπορία και καινοτομία στην εκπαίδευση.

Στo ΙΕΚ ΑΚΜΗ λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία οι παρακάτω τομείς σπουδών:

* Οικονομία & Διοίκηση

* Τουρισμός & Εστίαση

* Επαγγέλματα Υγείας

* Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

* Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες

* Τεχνικά Επαγγέλματα

* Αισθητική & Spa

* Παιδαγωγικά

* Μόδα & Ομορφιά

* Οπτικοακουστικά & Τέχνες

* ΜΜΕ & Αθλητισμός

* Εφαρμοσμένες Τέχνες

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400 www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman