ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

To Google Street View πάει... Γροιλανδία

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ήταν το καλοκαίρι του 2014 όταν το «κίτρινο ανθρωπάκι» του συστήματος επίγειας πανοραμικής απεικόνισης με φωτογραφίες των χαρτών της Google, ενεργοποίησε τις μπλε διαδρομές, σε ολόκληρη τη χώρα μας και παρουσίασε κάθε γωνιά της, όπως την κατέγραψε το αυτοκίνητο της Google, και η κοινότητα χρηστών.

Το Google Street View είναι η κατάλληλη υπηρεσία για την εξερεύνηση μιας περιοχής πόσο μάλλον όταν αυτή έχει να αναδείξει όμορφα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία. Ακόμα πιο συναρπαστική είναι η περιήγηση όταν πρόκειται για τη χαρτογράφηση των απομακρυσμένων περιοχών του πλανήτη που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να επισκεφθεί. Έτσι ο άνθρωπος έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ομορφιά του διαφορετικού και να ταξιδέψει έστω και με το μυαλό.

Αυτή την ώρα το Google Street View ταξιδεύει στη Γροιλανδία. Η υπηρεσία της Google καταγράφει για πρώτη φορά το νησί και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να «ταξιδέψουν» μέχρι τη μακρινή Γροιλανδία και να ανακαλύψουν τους εντυπωσιακούς παγετώνες, τα φιόρδ και τα ερείπια των Βίκινγκς μέσα από την άνεση του σπιτιού τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.