ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα Όσκαρ με αξιώσεις η ελληνική βιομηχανία πορνό

Tweet
Share
Tweet
Share

Μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από τότε που αναδύθηκε δυναμικά στην βιομηχανία του «Κινηματογράφου Ενηλίκων», ο δικός μας σκηνοθέτης και παραγωγός, Δημήτρης Σειρηνάκης, εκτοξεύθηκε θεαματικά στις κορυφές της διεθνούς καταξίωσης και διεκδικεί σήμερα το αντίστοιχο βραβείο Όσκαρ στις ταινίες που εξειδικεύεται.

Πρόκειται για τα βραβεία AVN Awards 2017, κινηματογραφικά βραβεία των Sex Porn Films στα οποία ο Έλληνας δημιουργός βρίσκεται ανάμεσα στους έξι φιναλίστ.

 

Η βραδιά απονομής ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου στο «Nominees Hotel» στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, ο Έλληνας δημιουργός έχει προταθεί για να διεκδικήσει βραβείο σε έξι κατηγορίες, απέναντι σε πολύ ισχυρούς Αμερικανούς επαγγελματίες του είδους.

O κ. Σειρηνάκης διεκδικεί Όσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία «Η Άρτεμις σε swinger party» και καλύτερης ταινίας για το ίδιο έργο, όπως και για το «Ο Δράκος και η 19χρονη Στέλλα», Όσκαρ καλύτερης σειράς για το «Sirina Sex School – Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Sirina», καλύτερης ερωτικής σκηνής για το «Η Άρτεμις σε swinger party» και βραβείο καλύτερης περφόρμερ της χρονιάς με υποψήφια την Amirah Adara.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman