ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

“Γι’ αυτή τη μπάρα δημητριακών θα μιλάει όλη η Ελλάδα!”

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Στη δημιουργία μίας ξεχωριστής μπάρας δημητριακών συνέβαλε το τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα. Μίας μπάρας δημητριακών που αξίζει όλοι να δοκιμάσουμε γιατί πρόκειται να γίνει πρεσβευτής του τόπου μας ως κέρασμα για τουρίστες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017.  Επιπλέον, η μπάρα αποτελεί δημιουργία μαθητών Ειδικού Λυκείου και μαθητών ΕΠΑΛ στο πλαίσιο εικονικής επιχείρησης.

Συγκεκριμένα το 1o ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας και το  Eιδικό Λύκειο Αγ. Δημητρίου, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μία εικονική επιχείρηση όπου αντικείμενό της θα είναι η  υλοποίηση από το μηδέν μίας μπάρας δημητριακών που θα προωθεί την Ελλάδα.

b2

Για το σκοπό αυτό οι μαθητές των δύο Λυκείων ζήτησαν την άποψή του μεγάλου μετρ του είδους, Ηλία Μαμαλάκη και τη συνεργασία του αρτοποιού Νίκου Δασκαλάκη. Έτσι, δημιουργήθηκε μία πρωτότυπη μπάρα δημητριακών εξαιρετικά γευστική  με προϊόντα της ελληνικής γης, όπως βρώμη, σύκο, καρύδι και ελιά σε έναν γευστικό συνδυασμό. 

MA

3S School Synergy Snacks, το όνομά της και παραπέμπει ακριβώς στο πως δημιουργήθηκε: Ένα γευστικό σνακ προϊόν συνέργιας σχολείων!  

Ήταν ξεχωριστή τιμή για το τμήμα Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που κλήθηκε να συνδράμει στο έργο τους.

ma 2

Συγχαρητήρια στα υπέροχα παιδιά ου 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας αλλά ακόμα περισσότερα στα παιδιά του Ειδικού Λυκείου Αγ. Δημητρίου και στους καθηγητές υποστηρικτές του έργου τους!

Το προϊόν θα λανσαριστεί ολοκληρωμένο στην 11η Μαθητική Εμπορική Έκθεση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2016-2017» στο Mall στο Μαρούσι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.