ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Love Stories No4 powered by... ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Tweet
Share
Tweet
Share

Για 4η συνεχή χρονιά, ο πιο ερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός θα παρουσιάσει το πιο #inLove project της χώρας!

“Love Stories 4”…. με τους Ανδρέα Λέοντα, Πλέγμα, Στέλιο Λεγάκη, Μαλού, Χρήστο Μενιδιάτη, Άρη Μακρή, Κώστα Μαρτάκη, Γιώργο Τσαλίκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μέλισσες, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Σαμπάνη, Πάνο Μουζουράκη, LP.

14 από τους πιο αγαπημένους εγχώριους και όχι μόνο καλλιτέχνες, μιλούν και τραγουδούν για τον έρωτα, αποκλειστικά στον Love Radio Κρήτης 102.8.

Φέτος, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τα γυρίσματα και τις ηχογραφήσεις των Love Stories 4, στις State – of – the – Art εγκαταστάσεις πανελλήνιας υπεροχής, που διαθέτει. 14 καλλιτέχνες, ηχογράφησαν στα πλήρως εξοπλισμένα studio προκειμένου να μοιραστούν με τους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού, γνωστές και άγνωστες ιστορίες αγάπης! Ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του Project έπαιξαν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Συγκεκριμένα, ομάδα νέων Δημοσιογράφων ανέλαβε να απευθύνει ερωτήσεις στους αγαπημένους καλλιτέχνες ενώ άλλη «εργάστηκε» στο κομμάτι της υλοποίησης της παραγωγής αυτού, του κατά τα άλλα απαιτητικού project. Επιπλέον, στο backstage εργάστηκαν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές Κομμωτικής & Επ. Μακιγιάζ, οι οποίοι ανέλαβαν να κάνουν τους καλλιτέχνες να λάμπουν on camera! Μέρος των 14 ιστοριών θα «ζωντανέψει» από τους ταλαντούχους σπουδαστές Εικονοληψίας, Φωτογραφίας, Ηχοληψίας και Μοντάζ.

Τα “Love Stories” θα μεταδοθούν αύριο, 14 Φεβρουαρίου από την συχνότητα του Love Radio Κρήτης 102.8 και για 14 συνεχόμενες ώρες εκπομπής, οι ακροατές θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες να μιλούν για τον έρωτα, και την αγάπη χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε ακροατές και fan clubs. Τις συνεντεύξεις θα αναμεταδώσει και ο AKMΗ WEB RADIO.

thumbnail afisa7

Αύριο 09.00 – 22.00 συντονιζόμαστε όλοι στο Love Radio Κρήτης 102.8. Εναλλακτικά: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1163

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400 www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman