ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα αυτοκινούμενο οικολογικό μπαρ στη Θεσσαλονίκη!

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα καλαίσθητο, πρωτοποριακό και... αυτοκινουμενο οικολογικό καφέ - μπαρ σερβίρει τις επιθυμίες σας εδώ και λίγο καιρό στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης!

Το modbar είναι ένα street coffee bike το οποίο κινείται ευέλικτα όπως ένα ποδήλατο με τη διαφορά ότι μεταφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο bar- cafe.
Η φιλοσοφία αυτής της πράσινης επιχειρηματικής κίνησης είναι η προώθηση του οικολογικού τρόπου ζωής μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Τα ποτήρια του modbar είναι μόνο οικολογικά χάρτινα με άμυλο από την εταιρία naturesse, ο πάγος είναι πιστοποιημένος με ISO από την εταιρία nice και η εταιρία καφέ η οποία στηρίζει το εγχείρημα είναι η Segafreddo. 
 
Όπως αναφέρουν για το καινοτόμο εγχείρημα: "Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή έγινε στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένους και αξιόλογους συνεργάτες και είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, κομμάτι κομμάτι. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια σκέψη την οποία επεξεργαζόμασταν εδώ και καιρό".
 
Εκτός από την βασική του θέση, η οποία είναι στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του γερμανικού προξενείου, το modbar παίρνει μέρος σε ποδηλατικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε διάφορα φεστιβάλ, πάρτυ, συνέδρια, εκθέσεις, βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια καταστημάτων και οπουδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα κινητό μπαρ-καφέ. 
 
Το βασικό προιόν είναι ο καφές. Όμως, είναι απολαυστική η σπιτική του λεμονάδα με στέβια!
 
Πού θα το βρείτε;
 
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 31, Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
 
 
 
 

φωτο: Modbar street coffee bike

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman