ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εκεί που κατασκευάζονται οι κούκλες του σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

H βιομηχανία Orient Industry, που ιδρύθηκε το 1977 στην Ιαπωνία, είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής sex dolls. Η ετήσια πραγωγή υπολογίζεται σε περίπου 500 κούκλες φυσικού μεγέθους που διανέμονται σε πολλές χώρες του κόσμου.

Κάθε κούκλα χρειάζεται 4 έως 5 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, ενώ η τιμή της αγγίζει τα 600.000 γιεν (περίπου 5.000 ευρώ).

Αρχικά, οι κούκλες της Orient Industry, προορίζονταν αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία, κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα παρέχοντας στηρηξή στην κοινότητα με εκπτώσεις και συμβουλές για τις σεξουαλικές ορμές των συγκεκριμένων ατόμων. Σήμερα όμως η ζήτηση έχει αυξηθεί και οι αποδέκτες των πλαστικών συντρόφων ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, οι πλαστικές κούκλες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ιαπωνία και την Κίνα. Τις προτιμούν όσοι εργάζονται μακριά από το σπίτι τους και θέλουν να εκτονωθούν, αλλά όχι να απατήσουν τις συζύγους τους, και πλέον υπάρχει και οίκος ανοχής στην Ευρώπη, αποκελιστικά με πλαστικές κούκλες.

Δείτε τα στάδια της παραγωγής. 

0102040506070809010011012

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman