ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Xρησιμοποιείστε το νέο Google Earth για να χαθείτε!

Tweet
Share
Tweet
Share

To ανανεωμένο Google Earth είναι εδωΤα τελευταία πέντε χρόνια, από τα 12 συνολίκα έτη κυκλοφορίας της υπηρεσίας Google Earth, η εταρεία δεν είχε προβεί σε αναβάθμιση της εφαρμογής. Η εξέλιξη των νέων τεχνολογίων όπως η επαυξημένη και η εικονική πραγματικότητα αλλά και τα βελτιωμένα τρισδιάστατα γραφικά επέβαλαν την αναβάθμιση της υπηρεσίας ώστε να αυτή να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα.

Με σύνθημα το "χρησιμοποιείτε τα Google Maps για να βρείτε το σωστό δρόμο, χρησιμοποιείστε το Google Earch για να χαθείτε", η εταιρεία προτρέπει του χρήστες να ταξιδέψουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με το πάτημα ενός κουμπιού και παράλληλα να ενημερωθούν. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής, που ξεχωρίζουν είναι οι "Κάρτες Γνώσης", κάρτες που εμφανίζουν πληροφορίες για τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο χρήστης. 

new google earth

Επιπρόσθετα, η ενότητα Voyager, παρέχει περισσότερες από 50 περιηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί από επιστήμονες και παρέχουν πληροφορίες για διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ τα βίντεο που περιλαμβάνονται στη συγκεκτριμένη ενότητα είναι παραγωγής BBC Earth.

Η ανανεωμένη εφαρμογή, έχει κια παιχνιδιάρικη διάθεση καθώς ο χρήστης πατώντας το κουμπί "I'm Feeling Lucky", θα μεταφέρεται αυτόματα σε μια τυχαία τοποθεσία του πλανήτη που πιθανόν να μη γνώριζε. Με το πάτημα ενός άλλου κουμπιού, η τοποθεσία μετατρέπεται σε μια 3D εμπειρία, με τον χρήστη να γίνεται ο θεατής μιας ξενάγησης από ψηλά.

voyager

Το ανανεωμένο Google Earth είναι από σήμερα διαθέσιμο για τα Android και για όσους χρησιμοποιούν τον Chrome Browser, και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για το λειτουργικό iOS.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman