ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αν είναι δυνατόν! Δείτε πόσα θα πάρει ο Ομπάμα για μια ομιλία

Tweet
Share
Tweet
Share

"Ξηλώθηκε" γενναιόδωρα μπροστά στον Μπαράκ Ομπάμα η Wall Street προκειμένου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να πραγματοποιήσει ομιλία σε συνέδριο σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Όπως αποκάλυψε το Fox News και επιβεβαίωσε και το γραφείο του πρώην προέδρου, ο Ομπάμα θα λάβει το ποσό των 400.000 δολαρίων για την ομιλία του στο συνέδριο αυτό.

Βέβαια, εκπρόσωπος του Ομπάμα τόνισε ότι ο πρώην πρόεδρος έχει δηλώσει ότι θα κάνει από καιρού εις καιρό ομιλίες και ότι κάποιες από αυτές θα είναι επί πληρωμή, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Ομπάμα δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει τις αρχές του.

 

Πάντως, το εξωφρενικό πόσο έχει προκαλέσει αμηχανία ακόμα και σε υποστηρικτές του Ομπάμα, όπως η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν, η οποία σημείωσε ότι το γεγονός την έχει αναστατώσει.

Σημειώνεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε εξαπολύσει πολλές επιθέσεις κατά της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, ακριβώς για το γεγονός ότι συνήθιζε να κάνει ομιλίες επί πληρωμή σε διάφορες εκδηλώσεις της Wall Street, ενώ και ο ίδιος ο Ομπάμα την είχε πειράξει για αυτό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman