ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα γυμνά στήθη της πριγκίπισσας Kate κοστίζουν χρυσάφι!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Βαρύτατο κατηγορητήριο αντιμετωπίζουν στη Γαλλία έξι άτομα που κάθονται στο σκαμνί για τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο περιοδικό «Closer».

Οι επίμαχες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από παπαράτσι κατά τη διάρκεια διακοπών της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2012. Στη συνέχεια, οι γυμνόστηθες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Closer» της Γαλλίας, και άλλες που δεν έδειχναν γυμνό στην εφημερίδα «La Provence».

Ο εισαγγελέας ζήτησε από την έδρα να επιβληθούν αυστηρές ποινές, ενώ ο δικηγόρος του πριγκιπικού ζεύγους έκανε λόγο για «ανεπανόρθωτες ζημίες».

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει δηλώσει ότι η δημοσίευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών της συζύγου του ήταν πολύ περισσότερο οδυνηρές δεδομένου του τρόπου που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Το ζεύγος δεν παρέστη στο δικαστήριο, αλλά ο δικηγόρος του διάβασε γραπτή δήλωση του διαδόχου. «Η γυναίκα μου και εγώ πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε διακοπές στη Γαλλία σε μία απομονωμένη βίλα η οποία ανήκει σε μέλος της οικογένειάς μου και να απολαύσουμε τις ιδιωτικές στιγμές μας. Γνωρίζουμε τη Γαλλία και οι Γάλλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε. Πιστεύουμε ότι σέβονται την ιδιωτικότητα και ιδιαίτερα των φιλοξενούμενών τους. Ο υπόγειος τρόπος με τον οποίο τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες μας σόκαρε γιατί παραβίασε την ιδιωτική μας ζωή».

Σύμφωνα με τον Paul-Albert Iweins, δικηγόρο του Closer magazine, ο Δούκας και η Δούκισσα διεκδικούν αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 4 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.