ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στον τόπο τους!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Οι αειθαλείς Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη με μια περιοδεία τους που θα περάσει από εννέα χώρες και δυστυχώς δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα.

Στη Γαλλία, ειδικότερα, είναι προγραμματισμένες δύο συναυλίες με τις οποίες το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

Η περιοδεία που ονομάζεται Stones-No filter (Stones χωρίς φίλτρο), όπως αναφέρει το αθηναϊκό/μακεδονικό πρακτορείο, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε 12 στάδια και αποτελεί συνέχεια της μεγάλης περιοδείας των βρετανών ρόκερς στη Νότια Αμερική που είχε καταλήξει στην Αβάνα με την ιστορική συναυλία τους στην Κούβα πέρυσι. 

 

 

 

«Γεια σου Αβάνα! Καλησπέρα στον λαό της Κούβας», είχε φωνάξει στα ισπανικά ο Μικ Τζάγκερ, ανοίγοντας τη συναυλία και ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Πάντα τολμηροί, οι Στόουνς προτίθενται να ερμηνεύσουν παγκόσμιες επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ Blues & Lonesome. 

Ο δίσκος σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία μόλις κυκλοφόρησε το 2016.

Η Stones-No filter θα αρχίσει στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 9 Σεπτεμβρίου πριν από τις συναυλίες στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία. 

Η περιοδεία θα τελειώσει στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, στη νέα αίθουσα U Arena στις 19 και 22 Οκτωβρίου.

Τα εισιτήρια για τις παρισινές συναυλίες θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 17 Μαΐου. Μια τρίτη συναυλία στο Παρίσι δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν τα εισιτήρια για τις πιο πάνω ημερομηνίες εξαντληθούν πολύ γρήγορα, γράφει η εφημερίδα Le Parisien.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.