ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οδηγός ευεξίας του Keith Richards

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ζωή του Keith Richard είναι συνώνυμη με την ακολασία για δεκαετίες, ωστόσο, ο σπουδαίος κιθαρίστας ανοίγεται και μιλάει για τις τρέχουσες επιλογές του τρόπου ζωής του.

Μιλώντας στο περιοδικό MOJO, στο οποίο έχει επίσης υπάρξει σαν αρχισυντάκτης , ο 75χρονος Keith αποκαλύπτει πως διατηρείτε σε φόρμα- ή στην έλλειψη αυτής.

"Το πρωί σηκώνομαι. Ummm. Και τότε, ξέρεις, κάθομαι, "  λέει, ο Keith. «Δεν κάνω τίποτα από αυτό που λέμε ασκήσεις, νομίζω ότι είναι κακό για σένα. Είναι κακό στις αρθρώσεις, ειδικά όταν τις κάνεις στο τσιμέντο. Δεν το πάω αυτό. Δεν είναι για μένα. Λειτουργεί για μερικούς τύπους, αλλά ξέρεις, είναι απλώς ... Μμ: "

 «Ω, και όταν πηγαίνω στα νησιά, κάνω αρκετό κολύμπι», πρόσθεσε: «Δεν είναι ένα καθεστώς, είναι πολύ ωραίο να είσαι στο νερό και, ξέρεις ... φεύγεις λίγο . "

Μετά την αποκάλυψη ότι «τράβηξε το βύσμα» στην κατανάλωση αλκοόλ στα τέλη του περασμένου έτους, ο Keith επίσης λέει ότι τώρα έχει  "ουσιαστικά" μειώσει το κάπνισμα.

Αναγνωρίζοντας ότι αγωνίζεται να σταματήσει εντελώς τα τσιγάρα, ο Keith είπε: "Προσπάθησα. Μέχρι τώρα, ανεπιτυχώς! Ο Lou Reed υποστήριζε ότι η νικοτίνη είναι πιο δύσκολο να την σταματήσεις από την ηρωίνη.

Έτσι, είναι "Η εγκατάλειψη της ηρωίνης είναι σαν την κόλαση, αλλά είναι μια μικρή κόλαση. Θέλω να πω, η πραγματική διαδικασία. Τα τσιγάρα είναι πάντα εκεί, και τα καπνίζεις πάντα. Απλώς τα αγοράζω και τα ανάβω,  χωρίς να το σκεφτώ.

"Αλλά πρόσφατα, στην πραγματικότητα – διαδώστε  τα νέα! - Έχω καταφέρει να κόψω  ένα σημαντικό αριθμό τσιγάρων κάθε μέρα, και εξακολουθώ να εργάζομαι σε αυτό. Διότι συνειδητοποίησα ότι δεν το χρειάζομαι. Συνειδητοποίησα ότι είναι απλώς μια άχρηστη συνήθεια. Αλλά, όταν είσαι 75 ετών, οι συνήθειες είναι αρκετά βαθιά ριζωμένες. "

Ο Κέιθ δήλωσε επίσης ότι δεν λέει όχι  ακόμα σε ένα ποτό. Αντίθετα, το έχει μετριάσει σημαντικά: "Έχω πετάξει τα σκληρά πράγματα από τη σκέψη μου. Πίνω  λίγο κρασί με τα γεύματα, και μια Γκίνες ή μια μπύρα ή δύο, διαφορετικά... όχι. Είναι σαν την ηρωίνη - το πείραμα έχει τελειώσει.

"Τώρα,  αν σας συναντήσω σε ένα μπαρ και μου πείτε:" Θέλεις ένα ποτό; "- heheheh - δεν θα έλεγα όχι! Δεν είμαι πουριτανός σε αυτά τα θέματα. Απλά δεν είναι πια στο καθημερινό μενού."

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνομιλίας, ο Keith αποκάλυψε ότι είναι πιστός στη θέση του, όσο αφόρα στην κινητή τηλεφωνία και εξακολουθεί να μην διαθέτει κινητό τηλέφωνο.

"Βασίζομαι στα παιδιά μου ή στη σύζυγο ... απλά τους λέω κοιτάξτε το στο Google ή κάτι τέτοιο! Δεν τα αγγίζω αυτά τα πράγματα ", είπε. "Δεν μου  άρεσαν ποτέ τα τηλέφωνα, βλέπετε. Ίσως είναι αυτό ακριβώς, επειδή, είμαι διάσημος από τότε που ήμουν 19, το τηλέφωνο κουδουνίζει πάντα και είναι πάντα κάποιος που θέλει κάτι.

"Έτσι με το τηλέφωνο, θα τηλεφωνούσα μόνο. Όταν βγήκαν  τα κινητά τηλέφωνα, είπα, Ω όχι ...! Τουλάχιστον πριν μπορέσω να πω, "δεν είμαι εγώ γι αυτά !" Αλλά τώρα ... Όλοι με ξέρουν, και  ξέρουν ότι δεν έχω τηλέφωνο. "

Πριν από το καλοκαίρι, ο Keith είπε ότι οι Stones δεν σχεδιάζουν να συνταξιοδοτηθούν, λέγοντας: "Όλοι θέλουν να δουλέψουν όσο μπορούν και νιώθουν καλά γι 'αυτό".

Ο Keith μίλησε επίσης στο MOJO για το νέο στούντιο άλμπουμ των Rolling Stones: "θα είμαστε στο στούντιο σε μερικές εβδομάδες, όλο ττο caboodle στο Λος Άντζελες. Μαζί, με τον παραγωγό Don Was.. Θα το τελειώσουμε φέτος, σε κάποιο σημείο. Θα γράψουμε όσα μπορούμε για μια εβδομάδα και κάτι, και μετά θα είμαστε στο δρόμο. Έτσι θα δούμε τι θα συμβεί μετά από αυτό. "

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman