ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αισθητική και ποιότητα στα έπιπλα των Fendi Casa και Roche Bobois

Tweet
Share
Image 1 Husdson Sofa
Image 2 Leonardo Table
Image 3 Coffee Table
Image 4 Asja Bench
Tweet
Share

Έπιπλα υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας θα βρεθούν σε περίοπτη θέση στην έκθεση του οίκου Fendi Casa και Roche Bobois που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο από τις 14 έως και τις 19 Απριλίου. Δείτε πρώτοι τις μοναδικές προσφορές που θα παρουσιαστούν σε όσους ταξιδέψουν στην μαγευτική πόλη της Ιταλίας.

Husdson Sofa

Το μοναδικό στυλ και η επιβλητική ομορφιά του καναπέ Husdson αποτελούν την ιδανικότερη λύση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και κομψό σαλόνι. Η συμμετρία των όγκων και σχημάτων σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα και τα χοντρά μαξιλάρια υπόσχονται ώρες… χαλάρωσης.

Leonardo Table

Το ορθογώνιο σχήμα του τραπεζιού που απεικονίζεται στη φωτογραφία προσδίδει την άνεση και την επιβλητικότητα που χρειάζεται ένα κομψό σαλόνι. Η λεπτομέρεια με τις γραμμές στην επιφάνεια καθηλώνει το μάτι ενώ τα ογκώδη στρογγυλεμένα του άκρα συντελούν στην τελειότητα.

Coffee Table

Το ρετρό τραπεζάκι του καφέ που απεικονίζεται στη φωτογραφία συνθέτει το μοντέρνο σαλόνι του μέλλοντος. Το λεπτό γυαλί στην επιφάνεια και οι τρεις κύκλοι που περιπλέκονται με απόλυτη αρμονία είναι χαρακτηριστικά που προσδίδουν φινέτσα.

Asja Bench

Η κομψότητα και η γοητεία αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα του συγκεκριμένου επίπλου. Το βελούδινο κάθισμά του προσφέρει ανάπαυση για στιγμές ξεκούρασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman