ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τα... μοντέλα

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ομορφιά αποτελεί εφαλτήριο για τη ζωή, αυτό είναι κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί στη ζωή. Πόσες φορές δεν έχουν θεοποιηθεί δράστες που διέπραξαν μεγάλα εγκλήματα επειδή απλά ήταν… ελκυστικοί; Τότε ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας εστίαζαν στην ομορφιά και τη φινέτσα του πρωταγωνιστή, αφήνοντας στην άκρη το «αμαρτωλό» παρελθόν του.

Σε όσους δεν λέει κάτι το όνομα του Τζέρεμι Μικς, να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τον άντρα που πέρυσι συνέλαβε η αστυνομία στο Στόκτον των ΗΠΑ , ενώ οι Δικαστικές Αρχές τον έκριναν ένοχο για παράνομη οπλοκατοχή, επιβάλλοντας του ποινή κάθειρξης δύο ετών.

Οι Αρχές είχαν δημοσιεύσει τη φωτογραφία του, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως. Ο πανικός που ακολούθησε αποτελεί και το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συγκεκριμένης περίπτωσης. Ο γυναικείος πληθυσμός θαύμασε τον αναμφισβήτητα όμορφο άντρα, ενώ άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα σε λίγες μέρες ο Μικς κατέστη στο απόλυτο viral, λες και επρόκειτο για τον ηγέτη μιας χώρας. Ο πρώην φυλακισμένος, ο οποίος το Νοέμβρη αφέθηκε ελεύθερος, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων White Cross Management που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Το μοντέλο, ερωτώμενο από τους δημοσιογράφους για τα σχέδια του και το γεγονός, εξήγησε με διάχυτη ταπεινοφροσύνη πως χαίρεται καθώς πλέον θα μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του, ενώ θα αλλάξει τη ζωή του.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Κανείς χάνεται τελικά σ’ αυτή τη ζωή!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman