ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνεργασία κολοσσών για ένα smartwatch που θα συζητηθεί!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Τα χέρια έδωσαν η Google, η Intel και η γνωστή εταιρεία ρολογιών TAG Heuer, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ελβετικό smartwatch, που θα συζητηθεί!

Με τη συγκεκριμένη προσπάθεια ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των Ελβετών ορολογοποιών και της Silicon Valley, συνδυάζοντας την εμπειρία κάθε εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών ρολογιών, το software και το hardware, αντιστοίχως.

Η Ελβετική ωρολογοποιία και η SiliconValley είναι ένας γάμος μεταξύ της τεχνολογικής καινοτομίας και της αξιοπιστίας του ωρολογοποιού

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία τους την περασμένη Πέμπτη στην έκθεση Baselworld, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περίπτερο της TAG Heuer. Ο Jean-Claude Biver, President - Watch Division LVMH Group και CEO - TAG Heuer, David Singleton, Director of Engineering - Android Wear, και ο Michael Bell, Corporate Vice President και General Manager - Intel New Devices Group, μίλησαν για την κίνηση, γεμάτοι ενθουσιασμό.

heuer2

Στόχος όλων είναι η δημιουργία ενός προϊόντος που θα ξεχωρίζει για την πολυτέλειά του, αλλά και την καθημερινότητά του κατόχου του. «Η Ελβετική ωρολογοποιία και η SiliconValley είναι ένας γάμος μεταξύ της τεχνολογικής καινοτομίας και της αξιοπιστίας του ωρολογοποιού. Η συνεργασία μας εκτείνεται σε ένα ευρύ πλαίσιο συμπράξεων, επωφελών και για τα δύο μέρη, ενώ οι προοπτικές και για τις τρεις εταιρείες μας είναι τεράστιες,» δήλωσε ο Jean-Claude Biver.

Τα εν λόγω gudget μπορούν να συνδυαστούν με Android συσκευές πολλών εταιρειών γεγονός που διευρύνει τη δυνατότητα επιλογής από πλευράς του καταναλωτικού κοινού, σε αντίθεση με τις φορητές συσκευές της Apple που «μιλούν» αυστηρά και μόνο με ταμπλέτες και κινητά της εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.