ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

All time classic αυτοκίνητα στο νησί των Σπετσών...

Tweet
Share
Like
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Tweet
Share
Like

Μοναδικές αντίκες που χρονολογούνται από το 1921, θα φιλοξενηθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Poseidonion Grand Hotel κατά τη διάρκεια του Εαρινού Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Σε περίοπτη θέση θα βρεθούν στο νησί των Σπετσών μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών.

Τα αυτοκίνητα-αντίκες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ θα καταλήξουν στην Κόστα, διανύοντας μια απόσταση 150 χιλιομέτρων με ειδικές διαδρομές που θα αναδείξουν τους νικητές.

Αργότερα, θα μεταφερθούν στις Σπέτσες με Ferry Boat και θα συγκεντρωθούν μπροστά από το μαγευτικό Ποσειδώνιο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα, ενώ τη δεύτερη μέρα, οι πανέμορφες αντίκες θα πραγματοποιήσουν τον γύρο του νησιού με φόντο το υπέροχο φυσικό σκηνικό των Σπετσών.

Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921 θα κοσμήσουν τους δρόμους του νησιού

Το Poseidonion Grand Hotel, θέλοντας να τιμήσει την μοναδικότητα του νησιού ως ένα μέρος χωρίς αυτοκίνητα, υποδέχεται περήφανα για λίγες μόνο ώρες, κλασσικές αντίκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύοντας το κλίμα και την κομψότητα μια άλλης εποχής.

Τα μουσειακά αυτά αριστουργήματα θα κοσμήσουν τους δρόμους των Σπετσών και την πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εξίσου ιστορικό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο της κλασσικότητας και διαχρονικότητας.
 
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα για την αναγέννηση της παράδοσης, φέρνοντας στο νου την υψηλή αισθητική και ομορφιά που αποπνέεται από τα δημιουργήματα καθώς και το μεράκι και την αριστοτεχνική φροντίδα που απαιτείται για την διατήρηση τους έως σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman