ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλασικές συμβουλές γδυσίματος... για απόλυτα θηλυκά

Tweet
Share
Tweet
Share

To 1937 o Allen Gilbert ίδρυσε στο Μανχάταν μια σχολή αποκλειστικά για τις παντρεμένες γυναίκες. Στόχος του ήταν να αναδείξει τους τρόπους εκείνους με τους οποίους τα θηλυκά πρέπει να ξεντύνονται, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των συζύγων τους!

Τα μαθήματα στη σχολή κόστιζαν 30 δολάρια το καθένα, ενώ με τη βοήθεια δύο όμορφων χορευτριών, ο Allen παρουσίασε τις σωστές κινήσεις που η κάθε μία οφείλει να ακολουθήσει, έτσι ώστε να παραμείνει ελκυστική. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η φύση της γυναίκας ανέκαθεν αναδεικνυόταν μέσα από τις λεπτές κινήσεις, τη φινετσάτη γραμμή αλλά και τη θηλυκότητά που αποπνέει το γυναικείο σώμα.

"Do" στα δεξιά, "don't" στα αριστερά

ginaika 1

Η June St. Clair στα δεξιά δείχνει το σωστό τρόπο για να βγάλει μια γυναίκα τα ρούχα της. Στην αριστερή πλευρά η χορεύτρια για να θέσει τη σύγκριση παρουσιάζει τον άκομψο τρόπο.

 

Do

ginaika 2

Το μάθημα ξεκινά δείχνοντας τη μέθοδο με την οποία μια γυναίκα μπορεί να βγάλει το φόρεμά της, κατεβάζοντας το με σαγήνη από τους γοφούς.

 

Don't

ginaika 8

Πρωταρχική αρχή για το κομψό γδύσιμο είναι πάντα τα χέρια να κινούνται χαριτωμένα. Η κοπέλα της φωτογραφίας παρουσιάζει τις βιαστικές και άκομψες κινήσεις που πολλές φορές κάνουν οι γυναίκες, προκειμένου να βγάλουν τα ρούχα τους γρήγορα.

 

Don't

ginaika 3

 

"Don't" στα αριστερά και "do" στα δεξιά

ginaika 4

 

Do

ginaika 5

 

Don't

ginaika 6

 

Do

ginaika 7

 

Do

ginaika 9

 

Don't

ginaika 11

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman