ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οικογένεια ζει αυτάρκης και... με κέρδος!

Tweet
Share
Tweet
Share

Θέλατε πάντα να καλλιεργήσετε τα δικά σας τρόφιμα αλλά ανησυχούσατε για το αποτέλεσμα; Η οικογένεια Dervaes από το Λος Άντζελες έρχεται για να βάλει τέλος στις όποιες σας αμφιβολίες, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμησιν για όποιον θέλει να φτιάξει το δικό του κήπο με λαχανικά ή ο,τιδήποτε άλλο είδος τροφής.

Τα μέλη της οικογένειας έχουν καταφέρει να ζουν αποκλειστικά από τη δική τους φάρμα, την οποία διατηρούν γεμάτη με ζώα σε μια πόλη που μόνο γι’ αυτό δεν ενδείκνυται.

Κάθε χρόνο παράγουν περίπου 4.300 κιλά λαχανικά, 900 αυγά κότας, 1.000 αυγά πάπιας, μπόλικο μέλι και πολλά φρούτα εποχής. Στον κήπο του σπιτιού μεγαλώνουν πάνω από 400 είδη φυτών. Η οικογένεια έχει ο,τιδήποτε χρειάζονται για να ζει όπως ακριβώς θέλει.

Αξιοποιώντας μέχρι και τα περισσεύματα, οι Dervaes διαθέτουν προς πώληση ότι δεν καταναλώνουν, αποκομίζοντας κέρδη περίπου 20.000 δολάρια το χρόνο. Και φυσικά δεν δυσκολεύονται να βρουν πελάτες, καθώς οι περισσότεροι προτιμούν τα σπιτικά προϊόντα για τη διατροφή τους. Πολλά είναι και τα εστιατόρια που τους ζητούν τροφοδοσία.

«Αρχικά πίστεψα πως ο κήπος μου δεν είναι αρκετά μεγάλος γι’ αυτό που ήθελα να κάνω. Ζήτησα τη συμβουλή των ειδικών, έψαξα σε sites και ενημερώθηκα για όλες τις εναλλακτικές. Όποιος έχει μια ανάλογη ιδέα, οφείλει να το κάνει και σίγουρα δεν θα χάσει», εξηγεί η οικοδέσποινα της οικογένειας.

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman