ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Internet, βλάπτει σοβαρά το σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

H αδιάκοπη χρήση του Internet είναι η κυριότερη αιτία που οδηγεί τα ζευγάρια να κάνουν όλο και λιγότερο σεξ σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Σπίγκελχαλτερ, καθηγητή στατιστικής του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τις μελέτες του, τα τελευταία 25 χρόνια παρατηρείται μία μικρή αλλά αξιοσημείωτα σταθερή πτώση στη συχνότητα με την οποία τα ετερόφυλα ζευγάρια έρχονται σε επαφή.

Πιο συγκεκριμένα, το 1990 έκαναν σεξ πέντε φορές την εβδομάδα, δέκα χρόνια αργότερα ο αριθμός των συνευρέσεων ανά εβδομάδα έπεσε στις τέσσερις, ενώ σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια στην Αγγλία εκτιμάται ότι κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα. Πάλι καλά, θα λέγαμε…

«Είχαμε ένα μεγάλο διαχωρισμό μεταξύ της δημόσιας ζωής μας και της ιδιωτικής κάποτε. Τώρα ο ιδιωτικός και ο δημόσιος βίος μας είναι μπερδεμένος. Ελέγχουμε τα mail μας όλη την ώρα, αποσπόμαστε από πράγματα που βλέπουμε online διαρκώς. Αυτός ο τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει να χαλαρώνουμε όσο χρειάζεται ακόμα και μέσα στο σπίτι μας», δήλωσε ο Σπίγκελχαλτερ στο ραδιόφωνο του BBC.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman