ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μας λείπουν παπάδες!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Έχουμε λιγότερους παπάδες στη χώρα, απ΄ όσους χρειαζόμαστε; Κι αν είναι έτσι, ακόμα και γι΄ αυτό ευθύνεται το…Μνημόνιο;

Έτσι φαίνεται να πιστεύει ο υφυπουργός Επικρατείας και ανθυποσυντονιστής ( με προϊστάμενο τον υπουργό και πρωθυπουργικό μέντορα Αλέκο Φλαμπουράρη) Τέρενς Κουΐκ!..

Από τα δελτία τύπου, πληροφορούμαστε, ότι στις προβλέψεις του μνημονίου για το πάγωμα των προσλήψεων αποδίδει ο υφυπουργός Επικρατείας Κουίκ τα κενά στις τοποθετήσεις ιερέων.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής του επίσκεψης, (Μ. Τετάρτη) στη φιλόθρησκη ενορία της Λαμίας, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος υπογράμμισε το πρόβλημα της αδιοριστίας των εφημερίων, ως ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

terenskouikkk thumb large

«Συζητήσαμε μνημονιακή έλλειψη ιερέων σε πολλούς ναούς» σχολίασε με τη σειρά του ο κ. Κουίκ, μέσω διαδικτύου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι θετικά διακείμενος στο αίτημα της Εκκλησίας. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλαδική Εκκλησία ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό Α. Μπαλτά την κάλυψη των 500 περίπου κενών θέσεων ιερέων στους ναούς της χώρας.

Για όσους έχουν καιρό να επισκεφθούν την Ελλάδα, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουΐκ, είναι μέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛΛ…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.