ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOS Ιατρικού Συλλόγου για την έκθεση σε ακτινοβολία

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μέχρι τώρα οι γονείς προφύλασσαν τα παιδιά τους έτσι ώστε να μην εκτίθενται σε χημικά επιβλαβή για την υγεία τους. Οι παγκόσμιοι φορείς Υγείας παρ’ όλα αυτά εκπέμπουν εκ νέου SOS και όσον αφορά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, ο διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον καρκίνο, πραγματοποιεί έρευνα με βάση την οποία ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία κρίνονται και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τις ραδιοσυχνότητες.

Ο ιατρικός σύλλογος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενώ επισημαίνει πως η αλόγιστη ωστόσο χρήση τους μπορεί να προκαλέσει
ανεπανόρθωτες ασθένειες. Σύμφωνα με τη μελέτη, επίσης, μακράν πιο επιρρεπή στους κινδύνους είναι τα παιδιά , εξαιτίας της ευαίσθητης σωματοδομής τους.

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί απευθύνουν έκκληση σε όλους έτσι ώστε να χρησιμοποιούν με σύνεση συσκευές όπως η τηλεόραση, ο υπολογιστής, το ραδιόφωνο κτλ. Σαφώς η ολική εξαφάνισή τους είναι αδύνατη, καθώς είναι απαραίτητες στη σύγχρονη κοινωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.