ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο κόσμος σκοτώνεται στη Βενεζουέλα και οι γιοι του ζουν στη χλιδή

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ο κόσμος στη Βενεζουέλα σκοτώνεται στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, οι πολίτες πνίγονται από την έλλειψη βασικών αγαθών και φαρμάκων, ο Νικολάς Μαδούρο ... χορεύει στους ρυθμούς του despacito και τα παιδιά του ζουν στη χλιδή.

Σύμφωνα με την Ισπανική, διαδικτυακή εφημερίδα «Lara zon», τα δύο θετά παιδιά του ηγέτη της Βενεζουέλας, ο Yoswal και ο Walter πέρασαν 15 ημέρες χλιδής στο ξενοδοχείο Ritz της Μαδρίτης.

j peg sons

Τα δύο αδέλφια, παιδιά της συζύγου του Μαδούρο, Σίλια Φλόρες έμειναν στο ξενοδοχείο από τις 4 έως τις 22 Ιουλίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το μίνιμουμ που ξόδεψαν μόνο για διαμονή και μετακινήσεις ξεπερνά τα 40.000 ευρώ, ο μέσος μισθός 2.000 πολιτών της Βενεζουέλας!

Η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας κάλεσε σε νέες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα την Παρασκευή ενάντια στον Μαδούρο και στο σχέδιό του για τροποποίηση του Συντάγματος, παρά την απαγόρευσή τους που επέβαλε η κυβέρνηση.

«Το καθεστώς ανακοίνωσε την απαγόρευση διαδηλώσεων...Απαντάμε με την κατάληψη της Βενεζουέλας αύριο», ανέφερε η Τράπεζα Δημοκρατικής Ενότητας (MUD), ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης, με ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

 «Οι συναθροίσεις και οι δημόσιες διαδηλώσεις, οι πορείες και παρόμοιες εκδηλώσεις που ενδεχομένως διαταράξουν ή επηρεάσουν την ομαλή πορεία της εκλογικής διαδικασίας, απαγορεύονται», ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Νέστορ Ρεβερόλ.

Από την 1η Απριλίου, περισσότεροι από 106 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε ταραχές στις κινητοποιήσεις της αντιπολίτευσης με αίτημα τη διεξαγωγή εκλογών και την απομάκρυνση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο από την εξουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.