ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Τα νέα Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ξεκινούν στις 20 Οκτωβρίου 2017.

Αναλυτικότερα, τα προγράμματα είναι:

1) MSc in Bioeconomy Law, Regulation and Management (Βιοοικονομία και Δίκαιο, Ρυθμιστικό Πλαίσιο και Διαχείριση)

Το Πρόγραµµα έχει µια διπλή δυναµική ανάπτυξης καθώς προσφέρει, αφ’ ενός, πρακτική γνώση του ρυθµιστικού πλαισίου της Βιοιατρικής σε στελέχη επιχειρήσεων και νέους επιχειρηµατίες, ώστε να αναλαµβάνουν πρωτοβουλίες για την παραγωγή καινοτόµων θεραπευτικών προϊόντων και την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγµένων διαγνωστικών, προληπτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών σε περιβάλλον ασφάλειας. Αφ’ ετέρου, είναι σε θέση να καλύψει ανάγκες στην ανάπτυξη της επιχειρηµατικότητας, πέρα από τα ελληνικά σύνορα, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, της Α. Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.

2) MSc in Sustainable Agriculture and Business (Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις)

Το Πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την παροχή διεπιστημονικής εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε φυσικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα εναλλακτικών μορφών γεωργίας όπως είναι η αειφόρος γεωργία. Τα θέματα αυτά άπτονται της δημιουργίας, ανάπτυξης, λειτουργίας και διοίκησης καινοτόμων και ανταγωνιστικών γεωργικών μονάδων κάθε κλίμακας και οργανώνονται σε γνωσιακό επίπεδο από το μοντέλο της καθετοποιημένης γεωργικής επιχείρησης, το οποίο εμπλέκει στη συγκρότησή του το συνεχές που εκτείνεται από την πρωτογενή παραγωγή αγροτικών προιόντων μέχρι την οικονομική προώθηση και διάθεσή τους στους καταναλωτές.

Τα οφέλη που μπορεί κανείς να αποκομίσει φοιτώντας στα παραπάνω Προγράμματα είναι τα εξής:

· Εξ Αποστάσεως Παρακολούθηση (χρήση προηγμένων τεχνολογιών και μεθόδων τηλεκπαίδευσης)

· Υψηλή εξειδίκευση και διεπιστημονική κατάρτιση

· Συγχρονισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων σας με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, ενίσχυση του επαγγελματικού σας προφίλ και βελτίωση των προοπτικών απασχόλησης είτε ως αυτοαπασχολούμενοι είτε ως ετεροαπασχολούμενοι.

· Ενδυνάμωση της υφιστάμενης εργασιακής σας θέσης σε οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα αντικείμενα των Προγραμμάτων.

· Φοίτηση στο μόνο Δημόσιο Αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

· Διδασκαλία από κορυφαίους ακαδημαϊκούς ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και δυνατότητα συνεργασίας σε ερευνητικό επίπεδο ή ακόμη και συνέχισης των ακαδημαϊκών σας σπουδών σε επίπεδο διδακτορικού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και να κλείσουν προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης στο 2310 807520 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.