ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Kafka's Freaks στον «Φούρνο»

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

«Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ο κόσμος εξοικειώθηκε με την ιδέα ότι κάποιος ενώ πεινάει δεν τρώει. 
Κι αυτή η εξοικείωση προκάλεσε την αδιαφορία».
 Φραντς Κάφκα

 

FRANZKAFKA«Kafka's  Freaks»


από 3 Νοεμβρίου 2017, μόνο για 6 παραστάσεις κάθε Παρασκευή

 

Αγκαλιάστηκε, εκτιμήθηκε και δικαιώθηκε από το κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας. Το «Kafka'sFreaks» κλείνει τον κύκλο των παραστάσεών του στο θέατρο Φούρνος από τις 3 Νοεμβρίου 2017μόνο για 6 παραστάσεις κάθε Παρασκευή (έως τις 8 Δεκεμβρίου).

Μία συγκλονιστική performance του Νικόλα Βαγιονάκη εμπνευσμένη από τα διηγήματα «Αναφορά σε μια Ακαδημία», «Ο Καλλιτέχνης της Πείνας» και «Μεταμόρφωση» του Φραντς Κάφκα, ενός συγγραφέα ορόσημο για τη λογοτεχνία του εικοστού αιώνα.

Μέσα σε ένα κλουβί τσίρκου τρία καφκικά πλάσματα -για κάποιους freaks, καταγγέλλουν ένα ολόκληρο σύστημα και, αψηφώντας τον φόβο της προσωπικής και κοινωνικής απομόνωσης, αντιστέκονται στις συνθήκες που τους έχουν επιβληθεί. Ένα συμπαγές καφκικό τρίγωνο που αναφέρεται στη πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης και «θέτει» έννοιες όπως εγκλωβισμός, φόβος, εκβιασμός, ταπείνωση, απόρριψη, δύναμη αυτοσυντήρησης.

Οι ήρωες του Νικόλα Βαγιονάκη λειτουργούν με καυστικό χιούμορ, δύναμη και σαρκασμό. Με μοναδικό τους όπλο την αυτογνωσία, βρίσκουν την μοναδικότητά τους και γίνονται υπερβατικοί αφού ξεπερνούν τον φόβο και κατακτούν την απόλυτη ελευθερία.

 Τελευταία ευκαιρία για το Αθηναϊκό κοινό να δει μια πρωτοποριακή δουλειά, η οποία, με βασική «παρτιτούρα» τον Κάφκα, είναι ένας ύμνος στην ελευθερία. 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι δεν θα γίνει παράταση, καθώς ακολουθεί μια καινούργια παράσταση του Νικόλα Βαγιονάκη, πάνω σε διήγημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Ταυτότητα της παράστασης

«Kafka'sFreaks»
Σύνθεση -Διασκευή- Σκηνοθεσία- Ερμηνεία: Nικόλας Βαγιονάκης
Μετάφραση: Παναγιώτης Κατσώλης  ||  Χορογραφίες: Νικόλας Βαγιονάκης  ||  Σύμβουλος κίνησης: Paul Blackman ||  Eπιμέλεια φωτισμού: Αποστόλης Τσατσάκος  ||  Φωτογραφίες παράστασης: Μαριλένα Σταφυλίδου  ||  Τρέιλερ 2017: Κωνσταντίνος Οικονόμου
Trailer 2017: https://www.youtube.com/watch?v=lUyDf_wp9GE
fb page: https://www.facebook.com/Nikolas-Vagion-presents-Kafkas-freaks-1678915505665597/
Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή στις 21:15 (από 3/11 έως 8/12/2017)
Θέατρο Φούρνος: Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, τηλ. κρατήσεων: 210-6460.748

Ξεκίνησε η προπώληση !
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-foyrnos/kafkas-freaks-17/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.