ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Tweet
Share
Tweet
Share

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από αντιπολίτευση και συνδικάτα η κυβερνητική πλειοψηφία αναμένεται να ψηφίσει σήμερα το βράδυ το πολυνομοσχέδιο ανοίγοντας το δρόμο για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης. Απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, χάος στους δρόμους από νωρίς το πρωί, άλλη μια ημέρα ταλαιπωρίας για τους Αθηναίους.

Ήδη από τις 7 το πρωί η κίνηση ήταν αυξημένη σε κεντρικές οδούς της πόλης, όπως η Ηλιουπόλεως, η Βασιλίσσης Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Κηφισίας, κ.λπ.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα, την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Τις σφοδρότερες αντιδράσεις συγκεντρώνουν η διάταξη που περιορίζει το απεργιακό δικαίωμα και η νέα επιδοματική πολιτική για το παιδί.

Έτσι, σήμερα στην Αθήνα δεν θα υπάρχουν μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Κανονικά θα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει 3ωρη στάση εργασίας 12-3 το μεσημέρι.

Αegean και Olympic Air, τροποποιούν την ώρα αναχώρησης σε 28 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 20 σκέλη πτήσεων εσωτερικού, ενώ ακυρώνουν 13 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.

Οι εργαζόμενοι του Δημοσίου και στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εξαγγείλει στάση  εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στάση εργασίας από τις 9 έως τις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν και οι δικαστικοί λειτουργοί, όπως και οι εκπαιδευτικοί.

Η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της στάσης εργασίας καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι.

Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman