ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τέλος τα σέξι μοντέλα από τα show αυτοκινήτων

Tweet
Share
Tweet
Share

Η αρχή γίνεται από το show car της Γενεύης, όπου η Ssangyong Motor Co. της Νότιας Κορέας, ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τα σέξι μοντέλα με άνδρες και γυναίκες μοντέλα που θα φορούν αθλητικά ρούχα για να προωθήσουν τη σειρά αυτοκινήτων της.

Η Ssangyong δεν είναι η μόνη που υποκύπτει στην πίεση του παγκόσμιου κινήματος #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης. Μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Toyota και η Nissan, δήλωσαν επίσης ότι θα μειώσουν τις «κοκέτες» στη Γενεύη, σηματοδοτώντας μια πιθανή αλλαγή στη βιομηχανία που προσπαθεί να προσελκύσει άνδρες πελάτες χρησιμοποιώντας ελκυστικές γυναίκες στην πώληση των οχημάτων τους.

maxresdefault

«Οι καιροί έχουν αλλάξει» δήλωσε η Σάρα Τζένκινς, εκπρόσωπος της Nissan με έδρα της Ελβετία, η οποία σταμάτησε να χρησιμοποιεί μοντέλα από πέρυσι. «Είναι πιο λογικό να χρησιμοποιούμε ειδικούς επειδή πουλάμε αυτοκίνητα».

maxresdefault 1

Σύμφωνα με το Bloomberg.και η Lexus, με τη σειρά της, επιβεβαίωσε πως δε θα χρησιμοποιήσει εντυπωσιακές γυναίκες στην ελβετική εκδήλωση, ενώ η Fiat έχει ακυρώσει τα συμβόλαια με αρκετά μοντέλα λόγω της ανησυχίας για επικρίσεις εξαιτίας του κινήματος #MeToo. Από την άλλη, οι Maserati, Jeep και Alfa Romeo θα έχουν άνδρες και γυναίκες με περισσότερα ρούχα..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman