ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Coca-Cola λανσάρει το πρώτο της αλκοολούχο ποτό

Tweet
Share
Tweet
Share

Η εταιρεία αναψυκτικών σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα ποτό Chu-Hi στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τους Financial Times. Το Chu-Hi είναι ένα τοπικό ρόφημα παρασκευασμένο με την ανάμιξη ανθρακούχου νερού με το πνεύμα shōchū και με κάποια αρώματα όπως το λεμόνι.

Ο Jorge Garduño, πρόεδρος της Coca-Cola Japan, δήλωσε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: «Δεν έχουμε πειραματιστεί στην κατηγορία χαμηλού αλκοόλ πριν, αλλά είναι ένα παράδειγμα για το πώς θα συνεχίσουμε να διερευνάμε ευκαιρίες εκτός των βασικών μας τομέων».

Το εγχείρημα αυτό,  είναι το πρώτο για αλκοολούχο ποτό που παράγεται από την Coca-Cola στην 126χρονη ιστορία της. Ο Garduño είπε ότι είναι ένα "μέτριο πείραμα για ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς μας" και πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναμένουν να δουν τέτοια πράγματα από την Coca-Cola".

Η Coca-Cola δίνει αγώνα με τις πωλήσεις της να μειώνονται παγκοσμίως, καθώς οι καταναλωτές με ευαισθησία στην υγεία αποφεύγουν τα ανθρακούχα ποτά υπέρ των ποτών όπως καρύδας και τα αρωματισμένα αφρώδη, όπως το δημοφιλές αμερικανικό ποτό La Croix.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman