ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στην Ινδία με άλλο διαβατήριο και δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Tweet
Share
Tweet
Share

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent μια γυναίκα μπήκε σε μία πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό την Ινδία… με το διαβατήριο του συζύγου της, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη με πρωταγωνίστρια την 55χρονη Geeta Modha, η οποία έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι. Από την βιασύνη της όμως πήρε κατά λάθος το διαβατήριο του συζύγου της.

Ούτε η ίδια το κατάλαβε αλλά ούτε κανείς από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, όταν έκανε το check in. Μάλιστα, είχε κάνει και ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι αλλά ούτε εκεί πρόσεξε κανείς πως η 55χρονη επιχειρηματίας είχε λάθος διαβατήριο…

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το «λάθος» εντόπισαν οι τελωνιακές αρχές στο αεροδρόμιο του Δελχί, όπου κατάλαβαν πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» όταν έπρεπε να συμπληρώσει μια φόρμα.

Οι ινδικές Αρχές τότε την ανάγκασαν να ταξιδέψει πίσω στο Ντουμπάι για να παραλάβει το δικό της διαβατήριο. Η ίδια σε δηλώσεις της είπε πως δεν την πείραξε τόσο όλη αυτή η ταλαιπωρία, όσο το γεγονός πώς δεν υπάρχει σωστός έλεγχος.

Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με τη σειρά του δήλωσε ότι είναι ευθύνη του προσωπικού των αεροπορικών εταιρειών να ελέγχουν τα διαβατήρια και ότι το περιστατικό εξετάζεται από τους αρμόδιους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman