ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πόλεμος Facebook-Tinder για το online dating

Tweet
Share
Tweet
Share

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο CEO της Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ όταν ανακοίνωσε πως έχει στα «σκαριά» μια νέα υπηρεσία γνωριμιών μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης στα πρότυπα του δημοφιλούς Tinder. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ιθύνων νους του Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Πάνω από 200 εκατ. χρήστες του Facebook ταυτοποιούνται ως "single" (χωρίς σχέση), οπότε θα μπορούσαμε να δραστηριοποιηθούμε σε αυτόν τον τομέα» προοικονομώντας τη «στροφή» στο online dating.

Από τα όσα έγιναν γνωστά, η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί ως εξής:

Από το προφίλ σας, θα μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο της "καρδιάς", ώστε να εισέλθετε σε αυτό που ονομάζει η εταιρεία "dating home". Εκεί θα μπορείτε να στήσετε το προφίλ γνωριμιών σας, το οποίο δεν θα μπορούν να δουν οι φίλοι σας. Θα μπορείτε να δείτε τα σχετικά events, αλλά και τα groups που σας ενδιαφέρουν.

Το προφίλ σας στη συνέχεια θα γίνεται διαθέσιμο σε όσους επιλέξουν ότι θα παρευρεθούν στο συγκεκριμένο event, ενώ κι εσείς θα μπορείτε να δείτε ποιοι θα βρίσκονται στο event, αλλά και τα dating προφίλ τους. Αν βρείτε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε ιδιωτική συνομιλία μαζί του.

Το Facebook αναφέρει ότι συνομιλίες αυτές θα επιτρέπουν μόνο ανταλλαγή μηνυμάτων ως "μέτρο προστασίας", ενώ τα dating chats θα παραμείνουν ξεχωριστά από την μηνυματική υπηρεσία του Facebook και το WhatsApp. «Αντικατοπτρίζει τον τρόπο που οργανώνουν τα ερωτικά τους ραντεβού οι άνθρωποι, το οποίο συνήθως έρχεται μετά από συναντήσεις σε events, με τα οποία έχουν σχέση οι χρήστες», ανέφερε ο Chris Cox, chief product officer της Facebook κάνοντας εκατομμύρια χρήστες να ανυπομονούν για το λανσάρισμά του!


Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman