ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με τρεις αναδιπλούμενες οθόνες το νέο smartphone της Samsung

Tweet
Share
Tweet
Share

Samsung φαίνεται ότι θα βασιστεί στο σχέδιο των πειραματικών συσκευών που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει η εταιρεία.

Σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν κάνει μέχρι στιγμής την εμφάνιση τους στο Διαδίκτυο, η Samsung φέρεται να ετοιμάζει μία συσκευή με τρεις αναδιπλούμενες οθόνες, τεχνολογίας OLED. Και οι τρεις οθόνες αυτές εκτιμάται ότι θα έχουν διαγώνιο 3,5 ιντσών. Ένα από τα στοιχεία που τονίζει το Android Headlines είναι ότι η Samsung αναμένεται να αργήσει λιγάκι στην παρουσίαση της εν λόγω συσκευής, χωρίς να μπορεί κανείς ακόμα να προσδιορίσει χρονικά το πότε θα γίνει αυτό.

Πολλές πηγές σημειώνουν ότι η συσκευή της πρώτης γενιάς θα διπλώνει προς τα μέσα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ακόμα μία έκδοση της συσκευής που να διπλώνει με ανάποδη φορά. Υπάρχουν και οι πηγές εκείνες που τονίζουν ότι η Samsung δεν έχει καμία πρόθεση να παρουσιάσει μία αντίστοιχη πρόταση πριν από το 2020.

Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι θα προκύψει μία νέα γενιά smartphones με αναδιπλούμενο χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να γίνουν κοινός τόπος στα προσεχή 10 χρόνια που θα έρθουν. Η Samsung εκτιμάται ότι θα παρουσιάσει την αντίστοιχη πρότασή της στην οικογένεια Galaxy από το μοντέλο S10 και έπειτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman