ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πεδίο μάχης η εκκολαπτόμενη αγορά των ψηφιακών βοηθών

Tweet
Share
Tweet
Share

Σε πεδίο μάχης μετατρέπεται η εκκολαπτόμενη αγορά των ψηφιακών βοηθών με τη Huawei να μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι».

Ειδικότερα το Huawei AI Cube είναι ένα AI ηχείο και ταυτόχρονα 4G router με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon. Το AI Cube αντιπροσωπεύει ένα νέο, πιο φυσικό και βολικό τρόπο για τους καταναλωτές να συνδέονται με το διαδίκτυο και να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές τους, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας ήχο σε μία μοναδική συσκευή σχεδιασμένη με μινιμαλιστικό design.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με δυνατότητα υποστήριξης Wi-Fi σε 4G LTE, το Huawei AI Cube μπορεί να εκπληρώσει τις αμέτρητες απαιτήσεις σύνδεσης που απαιτεί ένα έξυπνο σπίτι. Η εγκατάσταση του router είναι εξαιρετικά εύκολη, αφού απαιτεί μόνο μια κάρτα SIM 4G συνδεδεμένη για να δημιουργήσει σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο σε ταχύτητες LTE κατηγορίας 6 (300Mbps downlink).

Το Huawei AI Cube είναι επίσης συμβατό με το πρότυπο Wi-Fi 802.11ac, που σημαίνει ότι ο δρομολογητής είναι διπλής ζώνης, ικανός να δουλεύει στα κανάλια 2.4GHz και 5GHz και να μεταδίδει δεδομένα μέσω LAN έως και 1200Mbps.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Τμήματος Καταναλωτικών Συσκευών της Huawei, Richard Yu, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

«Ως ηγέτης της αγοράς, η Huawei δεσμεύεται να προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και να επιτρέπει την έξυπνη, συνδεδεμένη εμπειρία. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία ενδυναμώνει ενεργά την προστιθέμενη αξία της γκάμας των προϊόντων της και ενισχύει ένα όλο και ευρύτερο φάσμα προϊόντων με τεχνολογία AI, με το Huawei AI Cube να αποτελεί την τελευταία προσθήκη. Το Huawei AI Cube είναι ένα ηχείο AI που διαθέτει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών που παρουσιάζουν τη δέσμευση της Huawei για καινοτομία και συνεργασία με άλλες εταιρείες. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία της Huawei στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών με την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon, το HUAWEI AI Cube αποτελεί ένα συναρπαστικό προϊόν που σίγουρα θα καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών».

 Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman