ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έρχεται το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung

Tweet
Share
Tweet
Share

Τις φήμες ότι ο νοτιοκορεατικός κολοσσός της Samsung έχει στα σκαριά ένα τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη γνωστό κι ως foldable phone το οποίο ενδέχεται να παρουσιαστεί και μέσα στο τρέχον έτος, επιβεβαίωσε ο CΕΟ του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας, μιλώντας στο CNBC.

Συγκεκριμένα ο κ DJ Koh ανέφερε ότι είναι καιρός να δούμε μια αναδιπλούμενη συσκευή αφού σύμφωνα με καταναλωτικές έρευνες που πραγματοποίησε η εταιρεία υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο είδος.

Ερωτηθείς ωστόσο πώς θα μοιάζει η νέα αυτή συσκευή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπήρξε φειδωλός. κρατώντας κρυφές τις λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία και τις δυνατότητες της οθόνης καθώς και το design της. Διευκρίνισε ωστόσο ότι το κινητό δεν θα είναι απλά ένα tablet που μετατρέπεται σε κινητό όταν διπλώνει.

«Θα μπορείτε να κάνετε τις περισσότερες από τις συνηθισμένες σημερινές λειτουργίες σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Όταν θα χρειάζεστε να παρακολουθήσετε κάτι απλά θα ξεδιπλώνετε την οθόνη του. Ωστόσο το τηλέφωνο θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα tablet για να μπορέσει να πείσει τους καταναλωτές να το αγοράσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος στο πλαίσιο της επίσημης παρουσιάσης της εταιρείες στην IFA. «Κάθε συσκευή, κάθε χαρακτηριστικό κάθε καινοτομία θα πρέπει να βγάζει νόημα για τους καταναλωτές, νόημα τέτοιο που όταν τις χρησιμοποιεί να διαπιστώνει τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν» συμπλήρωσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman