ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Μη Φοβάσαι την Πρόληψη»

Tweet
Share
Tweet
Share

Γνωρίζουμε ότι περισσότερες από τις μισές Ελληνίδες δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε προληπτική εξέταση μαστού. Σε αυτό το στοιχείο έρχεται να προστεθεί η πληροφόρηση ότι στις χώρες που πλήττονται από οικονομική κρίση μειώνεται ο αριθμός των ατόμων που προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις.

Για το λόγο αυτό, ο «Στόχος-Πρόληψη» οργανώνει το περίπτερο Δωρεάν Κλινικού
Ελέγχου Μαστού. Η δράση ονομάζεται «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη» και θα
πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του σταθμού στο μετρό Συντάγματος, στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου από τις 8:00 το πρωί έως 8:00 το βράδυ.

Καλούμε όλες τις γυναίκες να διαθέσουν λίγο χρόνο και να επισκεφθούν το Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης που οργανώνει ο «Στόχος-Πρόληψη» στο Μετρό Συντάγματος. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Η τριήμερη δράση υλοποιείται με την Χρυσή Χορηγία της
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ καθώς και την χορηγική υποστήριξη της Power Health, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας, που εδώ και 34 χρόνια φροντίζει την ελληνική οικογένεια με φυσικά προϊόντα υγείας.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τα νοσοκομεία και κλινικές: Metropolitan Κέντρο Μαστού, Metropolitan Health Group, Έλενα Βενιζέλου, Aλεξάνδρας, Ελπίς, Σισμανόγλειο και Γεννηματάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman