ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η CRETA FARMS τώρα και στα ράφια της αλυσίδας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Tweet
Share
Tweet
Share

Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS. Πλέον τα προϊόντα της κρητικής εταιρίας παίρνουν τη θέση τους στα ράφια της αλυσίδας καταστημάτων Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

 ΜΑΣΟΥΤΗΣ LOGO

Ο Βαλάντιος Απέργης, Sales Director της CRETA FARMS, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς αποτελεί τον leader του λιανεμπορίου στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Μέσα από την είσοδο μας προσδοκούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το ηγετικό μας μερίδιο και να καλύψουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες ακόμη περισσότερων καταναλωτών που αναζητούν καινοτομία και γεύση!»

Τα 273 καταστήματα της Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ χαρακτηρίζονται από την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν και η CRETA FARMS δε θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια της ,όντας ο ηγέτης στο χώρο της αλλαντοβιομηχανίας.

H CRETA FARMS στο πλαίσιο της εξέλιξής της σε μια εταιρεία τροφίμων, πέρα από την κατηγορία των αλλαντικών, πραγματοποιεί σημαντικά βήματα και όσον αφορά στη διάθεση νωπού και κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος ειδικής εκτροφής μέσα από το κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman