ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δωρεάν έλεγχος μαστού στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων

Tweet
Share
Tweet
Share

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού για γυναίκες 20 έως 39 ετών διενεργείται από τον δήμο Αθηναίων έως τις 23 Νοεμβρίου, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου, στην οδό Σόλωνας 78.

Το  Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης μαστού πραγματοποιείται από το δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού καθημερινά στο 210 88 15 444, από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00μ.μ. στη γραμματεία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Οι εξετάσεις γίνονται από γιατρούς της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς οι εξεταζόμενες παραπέμπονται για δωρεάν εξετάσεις Μαστογραφίας, Υπέρηχο μαστού ή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα.

Το πρόγραμμα, που πραγματοποιείται στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου Αθηναίων (Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο, Σόλωνος 78, Αθήνα), στοχεύει στην ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και στην ενημέρωση από μαστολόγους γιατρούς περί της υγείας του μαστού. Παράλληλα δίδεται η δυνατότητα για δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman