ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο άγνωστος, κορυφαίος οργασμός!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι, για πολλούς ανθρώπους, το σεξ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Θέλω να πω, ποιος δεν συμπαθεί παθιασμένες και ευχάριστες εμπειρίες; Ως  ανθρώπινο είδος, ψάχνουμε πάντα νέους τρόπους για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε την εμπειρία του σεξ ακόμα πιο έντονη. Η επίτευξη ενός οργασμού σύμφωνα με τους ειδικούς για πολλές γυναίκες είναι μια αναζήτηση για να βρουν την απόλυτη ευχαρίστηση μιας σούπερ κορύφωσης στο τέλος του ουράνιου τόξου και αυτό γιατί μερικές φορές δεν έχουν πάρει πραγματικά το χρόνο να εξερευνήσουν πλήρως το σώμα τους και να δουν τι λειτουργεί καλύτερα για αυτές. Μερικές φορές δίνουν προτεραιότητα στην ευχαρίστηση του συνεργάτη τους, ή σε άλλες περιπτώσεις, για οποιοδήποτε λόγο, απλά δεν φαίνεται να φτάνουν σε αυτή την υπέροχη κορύφωση. Τώρα, ακούμε για έναν τόσο δυνατό οργασμό που κάνει αυτό το χρυσό δοχείο να μοιάζει με ένα πλαστικό κύπελλο, δεδομένου ότι αναφέρεται συχνά ως  το "Άγιο Δισκοπότηρο οργασμών". Ωστόσο, αν μερικές φορές μόλις φτάσουν σε ένα κανονικό οργασμό, πώς μπορούν πραγματικά να βιώσουν αυτό το σούπερ οργασμό;

Τι είναι αυτό; Είναι ο αυχενικός οργασμός, έναν ασυνήθιστο τύπο οργασμού που φέρεται να κάνει ολόκληρο το σώμα να έχει σπασμούς ευχαρίστησης, όχι μόνο τη πυελική ζώνη, όπως συμβαίνει με τους οργασμούς κλητονομίας ή το G-spot. Τώρα, αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και παρόλο που μόνο λίγες γυναίκες ισχυρίζονται ότι το έχουν βιώσει, αυτό κάνει τους ανθρώπους να εξερευνούν το σώμα τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε αυτό το γκριλ της ευχαρίστησης. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, ο τράχηλος είναι το στενό κανάλι που κρατά τη μήτρα. Είναι ένα σώμα σε σχήμα ντόνατς, κατασκευασμένο από χόνδρο με πολύ λίγες απολήξεις νεύρων, αλλά το πιο σημαντικό, για να καταλάβουμε γιατί αυτός ο οργασμός δεν είναι τόσο κοινός, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Στην πραγματικότητα, το μόνο μέρος που μπορείτε πραγματικά να φτάσετε είναι το εκτοκέρκισμα, που βρίσκεται κοντά στο πίσω μέρος του κόλπου.

post-image

Εντάξει, ίσως υπερβάλλουν λίγο, αλλά πολλοί παράγοντες πρέπει να λειτουργήσουν μαζί για να συμβεί αυτό. Πρώτον, υπάρχει το κατάλληλο. Αν πρόκειται για διείσδυση του πέους, πρέπει να έχει το σωστό μήκος και πλάτος για να φτάσει σε αυτό, το ίδιο ισχύει και για τα σεξ παιχνίδια ή ακόμα και τα δάχτυλά σας, γι 'αυτό είναι θέμα πρακτικής και τύχης. Η θέση του σώματός σας είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Σύμφωνα με την Jessica O'Reilly (Διδάκτωρ στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο), πρέπει να βρίσκεστε στη σωστή θέση, έτσι ώστε ο τράχηλος να κατέρχεται λίγο, καθιστώντας τον πιο προσβάσιμο.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι η διέγερση του τραχήλου δεν είναι ευχάριστη για όλους. Στην πραγματικότητα, για πολλές γυναίκες, αυτό μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό, οπότε δεν είναι ίσως η καλύτερη ιδέα να αναγκάσουμε τα πράγματα. Όπως υποδεικνύει η O'Reilly, είναι σημαντικό να είστε περίπου 80 τοις εκατό στο δρόμο για την επίτευξη ενός τακτικού οργασμού, διότι, με αυτόν τον τρόπο, θα διεγερθείτε και θα υγραθείτε κάτι, το οποίο βοηθά στην αποφυγή του πόνου και των τραυματισμών. Μια άλλη πρόταση που δίνει είναι να το δοκιμάσετε όταν έχετε ωορρηξία ή εμμηνόρροια, αφού ο τράχηλος κατέρχεται λίγο και είναι πιο ευαίσθητος σε σχέση με άλλες περιόδους του κύκλου σας. Ακόμα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θα βρουν αυτό άνετο. αντίθετα, μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό για αυτές. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με αυτό το είδος οργασμού είναι ότι ο τράχηλος δεν έχει πολλές νευρικές απολήξεις, οπότε είναι πιο πιθανό ότι θα νιώσετε πόνο και όχι ευχαρίστηση. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι κατασκευασμένος σχεδόν εξ ολοκλήρου από χόνδρο παρόμοιο με το εσώτερο μέρος της μύτης σας, έτσι πιθανώς, αυτό που συμβαίνει είναι ότι, ενώ προσπαθείτε να πάτε βαθύτερα, στην πραγματικότητα προκαλείτε άλλες νευρικές απολήξεις προκαλώντας αυτή την εξαιρετική διέγερση.

post-image

Τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε αυτό το μυστικό κουμπί της ευχαρίστησης; Λοιπόν, σύμφωνα με την O'Reilly, ο καλύτερος τρόπος να διεγείρεται η περιοχή είναι μέσα από ωθήσεις που ποικίλουν σε ένταση και δύναμη. Εάν είστε μια από εκείνες τις τυχερές που πραγματικά το επιτύχετε, θα αισθανθείτε μια ιδιαίτερη διέγερση που ανεβαίνει από την περιοχή της πυέλου σας στο στομάχι σας και μετά στο υπόλοιπο σώμα σας. Τώρα, δεδομένου ότι ο οργασμός αυτός δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, πολλοί εξακολουθούν να είναι σκεπτικοί σχετικά με τους-οργασμούς. Για παράδειγμα, για την κλινικό σεξολόγο Patti Britton, είναι πιθανό οι άλλοι μηχανισμοί του σώματος να ενεργοποιηθούν στον εγκέφαλό μας, όταν προκληθούν, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτή τη βιασύνη ευχαρίστησης σε ολόκληρο το σώμα σας.

post-image

Ωστόσο, για την Britton, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Επιπλέον, σχετικά με αυτό το θέμα, θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εξερευνήσουμε το σώμα μας και να αποκαλύψουμε νέες αισθήσεις. Έτσι, μην διστάσετε να ψάξετε και να ανακαλύψετε εάν είστε μια από τις τυχερές που είναι σε θέση να βρουν αυτό το χρυσό εισιτήριο ευχαρίστησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman