ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η νέα ναυαρχίδα της Honor έρχεται με κάμερα 48MP

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια πρώτη «γεύση» από το νέο Honor View 20 έδωσε στο Hong Kong η δημοφιλής κινεζική εταιρεία.

Το Honor View 20 που αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη Δεκεμβρίου στην Κίνα και τον Ιανουάριο στο Παρίσι θα είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Kirin 980, τα πρώτα SoC chipsets των 7nm παγκοσμίως καθώς και διπλή αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικού δικτύου (Neural Network Processing Unit - NPU).

Η βασική διαφορά του κορυφαίου smartphone της Honor κάνει την διαφορά με την  κάμερά του, η οποία θα είναι 48MP. Ειδικότερα, ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό θα είναι η selfie κάμερά του η οποία θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη με αποτέλεσμα να μην υπάρχει notch αλλά μόνο μια μικρή οπή 4,8 χιλιοστών, στο άνω δεξιά μέρος. Μετά την Honor την κατάργηση του Notch αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί κατασκευαστές μέσα στη νέα χρονιά.

Πέρα βέβαια από το Notch, το κινητό θα περιλαμβάνει μια full view display, δηλαδή μια οθόνη από άκρη σε άκρη με τα ελάχιστα δυνατά περιθώρια.

Αν και η εταιρεία δεν μοιράστηκε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, γνωρίζουμε ότι η κάμερα θα είναι σε συνεργασία με την Sony (IMX586) με μέγεθος 1/2.0-inch, και θα χρησιμοποιεί την ίδια Light Fusion τεχνολογία που υπάρχει στις ναυαρχίδες της Huawei - εντυπωσιάζοντας με την νυχτερινή λήψη ή την λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman