ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Architectural Digest γιορτάζει τα 90 χρόνια του

Tweet
Share
Tweet
Share

Προσωπικότητες και celebrities όπως οι Yves Saint-Laurent, John Travolta, David Bowie, Ralph Lauren – είναι μόνο μια χούφτα από τους tastemakers των οποίων τα απίστευτα σπίτια και οι προσωπικοί χώροι έχουν παρουσιαστεί με την πάροδο των χρόνων στο Architectural Digest, την Βίβλο των σχεδιαστών ολόκληρου του πλανήτη που ιδρύθηκε πριν από περίπου έναν αιώνα. Τώρα, αυτοί οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι και πολλά άλλα έχουν καταγραφεί στο βιβλίο από την Paige Rense, την editor του περιοδικού για 35 χρόνια από το 1975.

Rizzoli

Rizzoli

Το Architectural Digest: Autobiography of a Magazine 1920-2010, από τον Rizzoli και γιορτάζει το "καινοτόμο και επιμελητηριακό" μάτι της Rense, που έθεσε το χρυσό πρότυπο για γκλάμουρ στον κόσμο του σχεδιασμού.

«Όταν η Paige εντάχθηκε στο περιοδικό, το μεταμόρφωσε σε μια Βίβλο για τους διακοσμητές και τους αρχιτέκτονες», σημειώνει ο σχεδιαστής Mario Buatta. «Για 40 χρόνια, παράγει ένα εκπληκτικό μείγμα ταλέντων από όλο τον κόσμο, γεμίζοντας πάνω από 400 σελίδες. Επίσης, παρέδωσε συνεντεύξεις με σημαντικούς αρχιτέκτονες και ανθρώπους σε συναφείς τομείς για να εκπαιδεύσει τους αναγνώστες για το ποιος, τι και πού σχεδιάστηκε. "

Rizzoli

Rizzoli

Rizzoli

Rizzoli

«Έχουμε για  τους αναγνώστες μας εικόνες στα σπίτια των διασημοτήτων, των προέδρων, των βασιλιάδων και των καλλιτεχνών», προσθέτει η Rense, και παρουσιάζει το έργο μερικών από τους καλύτερους συγγραφείς της γενιάς τους, μαζί με αξέχαστες εικόνες από τους καλύτερους φωτογράφους. λένε ότι η Architectural Digest ξεκίνησε τη σταδιοδρομία αμέτρητων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων σε όλο τον κόσμο. "

Rizzoli

Rizzoli

Από την εξωτική διαφυγή του David Bowie στο νησί Mustique έως το ιδιωτικό αεροσκάφους του John Travolta σε υπόστεγο,  με ένα μπαρ και ακόμη και τον ίδιο, τον Λευκό Οίκο, το περιοδικό μας έφερε εικόνες  με τις πιο όμορφες και αποκλειστικές απόψεις  σχεδίασης και αρχιτεκτονικής στον κόσμο και έχει αναγνωριστεί ως διεθνής αρχή επί του θέματος.

Rizzoli

Rizzoli

Εκτός από τις λαμπρές εικόνες του σχεδίου - πάνω από 300 από αυτές - το βιβλίο προσφέρει επίσης μια συναρπαστική ματιά στην εξέλιξη του περιοδικού, συμπεριλαμβανομένων  σπάνιων πολύτιμων «λίθων»  όπως η έκδοση αυτοκινήτου που απεικονίζεται παραπάνω με τον Kevin Costner και το αγαπημένο του 1966 Mustang στο εξώφυλλο, του Palm Springs σε ένα κλασικό Corvette, και ένα χαρακτηριστικό, επικό Land Rover σαφάρι

Rizzoli

Rizzoli

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman