ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το νέο φτηνό Drone που σαρώνει το διαδίκτυο…

Tweet
Share
Tweet
Share

Φανταστείτε ότι έχετε ένα μίνι drone στην τσέπη σας και το χρησιμοποιείτε με ένα εκατομμύριο τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε, όπου και όποτε θέλετε.

Κανείς δεν ξέρει από που ξεκίνησε, αλλά χιλιάδες άνθρωποι αρχίζουν να ανεβάζουν selfies τραβηγμένες από απίστευτες γωνίες. Τις μοιράζονται στα social media και όλοι θέλουν να κάνουν το ίδιο.

Τώρα αυτό το νέος είδος selfie είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Είναι το νέο Drone X Pro, ένα ολοκαίνουργιο είδους drone που ακόμα και αρχάριοι μπορούν να οδηγήσουν με ακρίβεια. Το να τραβήξεις selfie με το Drone X Pro είναι πανεύκολο.

Το Drone X Pro κατασκευάστηκε από δύο Γερμανούς επιστήμονες που λaτρεύουν τα drones. Βρήκαν ότι τα περισσότερα drones που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ογκώδης, βαριά και δύσχρηστα.

Έτσι, κατασκεύασαν ένα πολύ ελαφρύ και φορητό drone που μπορείτε να παίρνετε οπουδήποτε μαζί σας, χωρίς να στερηθείτε τα βασικά πλεονεκτήματα των HD drones που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι πανεύκολο στον χειρισμό και μπορεί να κάνει ζωντανές εγγραφές υψηλής ανάλυσης απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ο κόσμος το χρησιμοποιεί για «τις απόλυτες selfies» – τα αποτελέσματα είναι φανταστικά…

Τί κάνει αυτό το drone τόσο ιδιαίτερο;

Τα βασικά πλεονεκτήματα του DroneX Pro είναι η φορητότητα, η ευκολία χρήσης, η κάμερα HD και η τιμή.

Αυτό το drone είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα smartphone. Σε συνδυασμό με τους πτυσσόμενους έλικες, έχετε το πιο φορητό drone στον κόσμο. Θα χωράει σε κάθε τσέπη ή σακίδιο!

Μπορούν πραγματικά όλοι να πετάξουν αυτό το drone! Τα χειριστήριά του σχεδιάστηκαν για την τελειότητα. Έχει επίσης απίστευτες δυνατότητες. Δεν χρειάζεται να εστιάζετε στο ύψος, απλά κατευθυνθείτε και απολαύστε την πτήση σας!

Ένα drone με αυτό το όνομα έρχεται προφανώς με μια κάμερα υψηλής ποιότητας. Το DroneX Pro είναι ιδανικό για λήψη εκπληκτικών εικόνων και βίντεο.

Όταν η πτήση είναι τόσο εύκολη, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών. Τραβήξτε τη φύση, φίλους και ακόμη και τον εαυτό σας σε εκπληκτική ποιότητα!

δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman