ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια σαμπάνια που κάθε μπουκάλι της είναι μοναδικό

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Rapper, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός δίσκων, ηθοποιός και επιχειρηματίας - Drake είναι πραγματικά άνθρωπος για όλες τις εποχές. Και το τελευταίο του εγχείρημα τον καθιστά έναν mogul σαμπάνιας . Ο καναδός σούπερ σταρ έχει συνεργαστεί με την βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών Brent Hocking στη Mod Sélection, μια αποκλειστική νέα σειρά σαμπάνιας, που κάνει το ντεμπούτο της αυτό το μήνα.

Ο Drake και η Hocking, που συνεργάστηκαν επίσης με το ουίσκι Virginia Black, ταξίδεψαν σε αποκλειστικό θύλακα του Vallée de la Marne της Γαλλίας και συνδέθηκαν με παραγωγούς σαμπάνιας πέμπτης γενιάς με κληρονομιά που χρονολογείται από το 1892, της οποίας η εξαιρετικά περιζήτητη σαμπάνια ποτέ δεν εξήχθη προς πώληση στο ευρύ κοινό.

Mod Sélection

Η Mod Sélection επιλέγεται για την "εξαιρετική προσήλωσή στην καθαρότητα, την ισορροπία και τη φινέτσα", χαρακτηρίζεται δε ως "η καθαρότερη έκφραση της ισορροπίας και του terroir που παράγεται στην περιοχή Champagne σήμερα", ο τελευταίος όρος σημαίνει μοναδική γεύση και γεύση που προσδίδεται σε μια σαμπάνια στο συγκεκριμένο περιβάλλον στο οποίο παράγεται.

Ακραία φροντίδα λαμβάνεται σε κάθε στάδιο καλλιέργειας, ζύμωσης και εμφιάλωσης, με ελάχιστη παρέμβαση, για να διασφαλιστεί ότι η σαμπάνια διατηρεί το χαρακτήρα και την αυθεντικότητά της. Όλες οι διαδικασίες οινοποίησης "πραγματοποιούνται με ακρίβεια για να διατηρήσουν το φρέσκο, φωτεινό και ισορροπημένο στυλ του οίκου" των πολυπόθητων cuvées.

Mod Sélection

Το καθαρό αποτέλεσμα είναι μια λεπτή αλλά τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην "τιμημένη παράδοση, την κομψή νεωτερικότητα και την άψογη γεύση". Το μπουκάλι είναι επίσης ένα έργο τέχνης, με πλούσιο καφέ μεταλλικό ανάγλυφο μοτίβο και διακοσμητικά χειροποίητα "εφαρμοσμένα από τους καλύτερους τεχνίτες της Champagne", εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν ποτέ δύο ίδιες φιάλες.

Mod Sélection

"Το προϊόν είναι υπέροχο, η παρουσίαση είναι grand, και ελπίζουμε ότι και η παράσταση είναι μεγάλη", λέει ο Drake. "Ανυπομονώ να σας συναντήσω μια μέρα και ελπίζω να πιούμε πολλύ σαμπάνια μαζί, θα απολαύσουμε αυτή την πορεία, η οποία θα πρέπει να είναι μακρά και ισχυρή".

Αυτή τη στιγμή η Mod Sélection  διατίθεται σε ποικιλίες Reserve και Rosé, προς 300 και  400 δολάρια αντίστοιχα για φιάλες των 750 ml, με magnums και jeroboams να έρχονται για αυτούς που σίγουρα θα πίνουν σε μεγάλες ποσότητες. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman