ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γαστρονομικές απολαύσεις από το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ, στο ELEFSINA HOTEL!

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο δεν έχετε παρά να απολαύσετε το ολοκαίνουριο μενού του εστιατορίου ΤΟ ΣΤΑΧΥ, στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, ELEFSINA HOTEL! Οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου  συγκεντρώνουν μνήμες, μεσογειακές επιρροές και μοντέρνες τεχνικές, που σας προσφέρονται καθημερινά, στο πιάτο σας!

Ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, μας καλεί δίπλα στην πισίνα να απολαύσουμε συναρπαστικά new entries όπως Θρακιώτικο καβουρμά πανέ πάνω σε ψητά  τοματίνια και κάπαρη ║ Μανούρι ψημένο στη σχάρα με σιρόπι τριαντάφυλλου ║ Μπουκέτο σαλατικών  με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και μαγιονέζα πορτοκαλιού.

  γαρίδες με ρύζι basmati και γλυκοκαυτερή σάλτσα σουσαμιού

Μεταφερόμαστε στα κυρίως, εκεί όπου οι επιλογές έχουν γεύση από Ριζότο γκοργκοντζόλα με αχλάδι, καρύδια με μαύρη Sambuca και τσιπς αχλαδιού ║ Αρνίσιο κότσι με μέλι, δεντρολίβανο και γλασαρισμένες baby πατάτες ║ Τραγανές γαρίδες με ρύζι basmati και γλυκοκαυτερή σάλτσα σουσαμιού ║ Μοσχαρίσια μάγουλα με κριθαράκι και γραβιέρα Κρήτης.

 Cheese Cake Βατόμουρο

Το γλυκό φινάλε στο γεύμα ή στο δείπνο σας έχει τη γεύση από Τάρτα μήλου με σταφίδες και κανέλα║ Pavlova με βύσσινο ║ Cheese Cake βατόμουρο.

ΤΟ ΣΤΑΧΥ Catering Services

Το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL παρέχει και υπηρεσίες catering, καλύπτοντας όλα τα είδη και ύφη εκδηλώσεων. Συνδυάζοντας το πάθος της ομάδας του ELEFSINA HOTEL για τις γαστριμαργικές εμπειρίες και την τεχνογνωσία οργάνωσης εκδηλώσεων, εστιάζουμε στις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό σας πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, ΤΟ ΣΤΑΧΥ Catering Services υπογράφει γευστικά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και δημιουργεί αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες σε γεύσεις και διακόσμηση (για σερβιριστό μενού, buffet ή finger food cocktail). Αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός event, που μπορεί να περιλαμβάνει τη μουσική επένδυση, τη διακόσμηση του χώρου, το σέρβις και τα εδέσματα.

  ΣΤΑΧΥ

Ποιοτικός Έλεγχος

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται και από τις πιστοποιήσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL, ISO 22000 για τη διασφάλιση της ποιότητας των γεύσεων αλλά και ISO 9000 για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman