ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι νέες ταινίες στο σινεμά αυτή την εβδομάδα

Tweet
Share
Tweet
Share

Ξεχωρίζει το θρίλερ «Ψυχρή Καταδίωξη», τίτλος στα αγγλικά  “Cold Pursuit” με τον Λίαμ Νίσον.

«Ψυχρή Καταδίωξη»

Ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια κωμόπολη των Βραχωδών Ορέων μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Όταν ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας, η απόφασή του να εκδικηθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Σκηνοθεσία Χανς Πέτερ Μόλαντ με τους: Λίαμ Νίσον, Έμι Ρόσαμ, Λόρα Ντερν, Τομ Μπέιτμαν

«Απαγορευμένες Συναντήσεις»

Μια Ισραηλινή κι ένας Παλαιστίνιος διατηρούν εξωσυζυγική σχέση, η οποία μετά από μια ασήμαντη παρεξήγηση θα μπλέξει άδικα και τους δυο τους σε μια περίπλοκη υπόθεση τρομοκρατίας.

Σκηνοθεσία Μουαγιάντ Αλαγιάν με τους: Αντίμπ Σαφαντί, Σιβάν Κέρσνερ, Μάισα Αμπντ Ελχαντί

«Scopophilia»

Ένας φοιτητής που προσπαθεί να τελειώσει το διδακτορικό του γίνεται μέσω του ίντερνετ μάρτυρας ενός φόνου. Στην προσπάθειά του να διαλευκάνει την υπόθεση μπαίνει στο στόχαστρο του δράστη.

Σσκηνοθεσία Ναταλία Λαμπροπούλου & Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου με τους: Κωνσταντίνος Λιάρος, Ηλέκτρα Καρτάνου, Νικίας Φονταράς

«Ο Χαρισματικός»

Η Σάρα (η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy Τέιλορ Σίλινγκ) αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.

Σκηνοθεσία: Νίκολας Μακάρθι

«Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα»

Ο Ρουσλάν, περιπλανώμενος καλλιτέχνης του δρόμου, ερωτεύεται την κόρη του βασιλιά, Μίλα, την οποία θα κλέψει ο μοχθηρός μάγος Τσόρνομορ. Έτσι, ο ρομαντικός νεαρός θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τη φέρει πίσω και να αποδείξει πως η αγάπη είναι ισχυρότερη από τα μάγια.

Σκηνοθεσία Όλεχ Μαλαμούζ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman