ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

OMEGA Seamaster Diver 300M: Από κεραμικό υλικό και τιτάνιο

Tweet
Share
Tweet
Share

Η πρόσφατη ανανέωση της εμβληματικής συλλογής Seamaster Diver 300M της OMEGA περιελάμβανε τη χρήση πολλών σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών της εταιρίας. Το 2019, η εξέλιξη συνεχίζεται με ένα νέο δυναμικό μοντέλο από μαύρο κεραμικό υλικό και τιτάνιο.

Αυτός ο τολμηρός συνδυασμός εξασφαλίζει όμορφη εμφάνιση και ανθεκτικότητα, και είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει μια συναρπαστική νέα επιλογή στην ήδη υπάρχουσα σειρά. Με διάμετρο 43,5 mm, το ρολόι αυτό ξεχωρίζει χάρη στη γυαλισμένη/ματ κάσα από μαύρο κεραμικό υλικό και το καπάκι από τιτάνιο 5ου βαθμού. Η στεφάνη είναι επίσης φτιαγμένη με βάση από τιτάνιο 5ου βαθμού και περιλαμβάνει μαύρο κεραμικό δακτύλιο και την κλίμακα κατάδυσης σε λευκό σμάλτο.

Στο ματ μαύρο κεραμικό καντράν, η OMEGA έχει χαράξει με λέιζερ τα διάσημα κύματα του Diver 300M. Σε αντίθεση με τη βασική συλλογή ωστόσο, τα κύματα εδώ είναι ανυψωμένα σε σχέση με την επιφάνεια, δημιουργώντας ένα «θετικό ανάγλυφο» που κάνει το αποτέλεσμα μοναδικό. Το καντράν περιλαμβάνει επίσης PVD δείκτες και ενδείξεις από τιτάνιο, που είναι γεμισμένα με λευκό Super-LumiNova.

Γυρίζοντας το ρολόι από την πίσω πλευρά, αποκαλύπτεται το καπάκι της κάσας από τιτάνιο, που έχει κυματιστό περίγραμμα και είναι σχεδιασμένο με το σύστημα ασφάλισης NAIAD LOCK της OMEGA ώστε όλες οι λέξεις να βρίσκονται σε άψογη θέση. Μέσα από το κρύσταλλο σαπφείρου του καπακιού της κάσας, φαίνεται το OMEGA Master Chronometer Calibre 8806, ελεγμένο και πιστοποιημένο από το METAS σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, απόδοσης και μαγνητικής αντίστασης.

Τέλος, το νέο μοντέλο διαθέτει ενσωματωμένο μαύρο λουράκι από καουτσούκ με αγκράφα από μαύρο κεραμικό υλικό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman