ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πρώτο υποβρύχιο ρεστοράν στην Ευρώπη είναι γεγονός

Tweet
Share
Tweet
Share

Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην Ευρώπη, με τον κατάλληλο τίτλο Under, βρίσκεται 15 πόδια βυθισμένο στη νότια ακτή της Νορβηγίας στην πόλη Lindesnes.

Ivar Kvaal

Σχεδιασμένο από την Snøhetta, η τραπεζαρία είναι χωρητικότητας 40 ατόμων και διατηρείται στεγανή  από τοίχους από σκυρόδεμα πάχους 18 ιντσών και διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για εκπληκτική θέα από κάθε σημείο του εστιατορίου. Κάθε πελάτης απολαμβάνει  ένα "μενού εμβάπτισης" 18 επιπέδων, επιμελημένο από τον Δανό  chef Nicolai Ellitsgaard, το οποίο θα σας κοστίσει 250 δολάρια. Η σχεδίαση, είναι κατασκευασμένη για να «φτιάχνει» τους επισκέπτες πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής τους.

Ivar Kvaal

Εκτός από το δείπνο του, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια θαλάσσια ερευνητική ομάδα που βοηθά τη συγχώνευση της αρχιτεκτονικής τέχνης με το βυθό της θάλασσας και το περιβάλλον της . Το κέλυφος σκυροδέματος του κτιρίου, το οποίο μοιάζει κάπως μ ένα βυθισμένο πλοίο, λειτουργεί και ως τεχνητός ύφαλος.

Ivar Kvaal

Οι κρατήσεις είναι πλήρεις μέχρι το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, αλλά οι κρατήσεις του Οκτωβρίου θα ανοίξουν την 1η Απριλίου, οπότε κοιτάξτε αν θέλετε ένα από τα πιο αποκλειστικά και δύσκολα τραπέζια στον κόσμο, να κάνετε την κράτηση  σας αυτή τη στιγμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman